Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenc1946
csendes tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni az AktiveSky 6.5 használatához. Ha lehet priviben vagy MSN-en.
Kösz: Czakó
-
DeepDish
őstag
Nah tegnap este voltunk 3-an! bocsi Csorbi,h ugy leleptem ,de gepem csonta fagyott es mar faradt voltam! Remelem radiot is ossze tudjuk hangolni majd es akkor mar zsir lesz minden! Nem ertem ,h mi hallottuk,de te minket nem !!
PEdig profi radios hangod volt!
KAr,hnem jottek tobben!
-
Csorbi
addikt
Tegnap mikor úgy eltűntem, kivágott mint a sicc
Aztán utána már a szobát se láttam, mérgemben elmentem aludni
Azért jó móka volt, lehetne máskor is, csak kár hogy nem hallottuk egymást! -
DeepDish
őstag
Fut a szoba ,gyertek!!
-
DeepDish
őstag
Multi resznel ezt kapom 2 haveromnak is:
You have logged in on another computer!! No comment ,aszem ma nemlesz igy semmi! Szar a multis server,vagy gamespy!!
-
DeepDish
őstag
FEl 9 korul nyitom szobat,remelem tudjatok fsx-en belul multi csatlakozasat!
A szoba neve: VFR-magyar Jelszo : HUNKis gepekkel gyertek Cesna stb...
-
DeepDish
őstag
Akkor legyen este 1 proba repules? Irja be aki akarna jonni fel 9korul!
-
DeepDish
őstag
Mindenkepp csak 8 utan inditom!! Beirom ide a kozosbe a pass es a nevet a szobanak este fel 8 korul vagy 8!!
-
pateszi
csendes tag
válasz
nagyjani #375 üzenetére
Megvan végre. Felszállás után kb. 10 000 lábig emelkedtem, ott állt le a motor. A legközelebbi szárazföld felé vettem az irányt, de nem értem volna ki. Elég rázós idő volt és a felhőkön is át kellett jutni. Némi bénázás után néhány száz láb magasságban sikerült a motort újraindítani, pedig már készültem az úszásra. (Ctrl+E nem volt elég az indításhoz, kapcsolgatni is kellett.) Így már gyerekjáték volt a reptéren leszállni.
-
DeepDish
őstag
Ma este azaz 03.05-en csinalnek 1 szobat ahol tudnank VFR-ezni! Kinek lenne kedve jonni,mert akkor adnek jelszot!!
-
aviator
tag
válasz
Gabee017 #364 üzenetére
Gabee017 megosztanád velünk a konfigodat és a video alatt használt beállitásokat, és hogy XP e vagy Vista?
Más:
Asus P5K (P35)
C2D E6750 3,5 GhZ-re húzva
Radeon HD2900 Pro 512 GDDR-3 740/1050-en
2 giga Kingmax DDRII 800 Mhz
Vista, DX10Ezen a konfigon milyen beállításokkal kéne az FS-nek stabil 20 FPS körül produkálnia, mondjuk egy Aerosoft Mega Airport Budapest Kiegészítővel szerintetek?
Más:
Hozzáértők a fenti konfigban mit módosítanának egy DX10-es Ultra High grafikás 1280x1024-es felbontású 20 körüli stabil FPS garantálása érdekében. -
nagyjani
csendes tag
Már régen csináltam azt a küldetést, de ha jól emlékszem éppen el lehet érni vele a szigetet és gyorsan keresni egy viszonylag sima terepet. Ha ez az, akkor még a levegőben leállítottam a motort (másodjára jó magasra mentem, hogy legyen idő vitorlázni), aztán kis idő múlva indítottam újra közben játszottam a keverékgombbal. Így jutottam el az első szigetig, itt már elfogadta a küldetést. Ha ez az, de most nem tudom megnézni, mert nem otthon vagyok.
Az Air Medal Ribbon-ok az Accelerationban kaphatók, az anyahajós fel illetve leszállásokkal. Mindegyikre ad egyet, az egyiken viharban kell ötször fel illetve leszállni.
Természetesen mint előbbre írtam a realitás csúszkák teljesen jobbra fel vannak húzva. (csakhogy jobban dagadjon a mellem) Egyébként kösz a gratulát! -
Max3l
tag
Valaki tudna nekem küldeni sp2-höz cracket?
Nagyon meghálálnám...pisztoly@citromail.hu ide kellene elküldeni
Előre is köszönetemÜdv.: Max3l
-
nagyjani
csendes tag
-
Gabee017
csendes tag
hy. csináltam 1 kissebb videot, remélem nem nagy gáz hogy belinkelem =] gondoljátok nézzétek meg,fraps picit lassított:S http://www.youtube.com/watch?v=y-oY9qB6Pqs
-
nagyjani
csendes tag
Ne is add! Az én konfigom egy X2 4200+, 2gb sima DDR és egy 256-os 8600GT. Semmi gondom nincs vele, a 20-25 FPS-t mindenhol produkálja. De előtte még egy ATI X700 pro-val is ment a 10-15 mint Nálad. Valami adatátviteli gond, vagy periféria kezelési gond lesz. Egyébként egy Cessna-val 30FPS-t produkálni kell, a kisebb érték az egy 737 vagy 747-el jön elő virtuál műszerfallal.
-
DeepDish
őstag
Amit ajanlok P35-os lap! 4 giga ram es minimum 3,3 ghz,de inkabb 3.6-on jaratott C2D!! Gts-et 1 vmiert nem javaslok,mikor nekem volt kurva sokat zabalt es iszonyatosan futott,mint az atom! Inkabb G92 GTS javaslok!!
-
Smallfont
tag
Nincs valakinek jó Wizz Air skinje? vagy esetleg nem tud valaki csinálni? A320-hoz. Kb 30 ember lenne hálás!!!
-
Acor
aktív tag
Persze az ember találgat milyen kofigon megy el a Flight simulator, közel sem biztos hogy nem egy ATi kártyán futna jobban ??
Csak viszonyítok 320bit GTS 320MB < ( ? X ) 384bit GTX 768MBMert ha tényleg csak a kártya proci párosítástól függ akkor hibátlanul kellene futni ezeken..
Nyitok egy hardware boltot és egész nap csak tesztelgetek
( No persze az infót meg jó pénzért eladnám a gyártóknak ) -
Csorbi
addikt
Ez egy érdekes összehasonlítás: [link]
Remélem jó a link!
-
DeepDish
őstag
Nah ugye mondtam,hogy tedd fel javitast!!
Attol fugg melyik gts-re celzol nekme 8800 gts (G92 ) van az jobb,mint gt!!
DE a te feledbol volt 640 mb-os is,a lenyeg,h azoknal meg a gt is jobb szal en helyedben lecserelnem azt,mert fsx-nek 512mb videomemoriara minimum szuksege van! -
Csorbi
addikt
Végre tegnap felment az SP2-m rendesen!
Az a rohadt
Budapest scenery volt a ludas, ami eddig nem engedte fel (1.20-as). Leszedtem, egyből felment rá az SP2 gond nélkül, majd visszaraktam az 1.20-as , majd az 1.30-as BP Scenery-t. Tökjóóóóó
-
Csorbi
addikt
válasz
Ferenc1946 #341 üzenetére
Belépsz a prohardverre a felhasználói neveddel, és a jobb felső sarokban vannak a beállításaid. Azon belül a legalsó sor.
-
Ferenc1946
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Lenne a témától eltérő kérdésem.
Amikor feliratkoztam a fórumra, volt egy olyan lehetőség, hogy kapjak e-mailt, ha éekezik nekem valami .
Én ezt úgy értettem, hogy akkor kapok e-mailt, ha a számomra, vagyis az én nick nevemre kapok választ, vagy reagálást.
De nem ez történik. Minden bejegyzéskor jön e-mail. Tehát, ha egy nap 5-10-100 beírás történi, akkor én ennyi e-mailt kapok.
Szeretném ezt a szolgáltatást lemondani, de nem találom, hogyan lehetne. Ha valaki tud, segítsen.Kösz
-
Csorbi
addikt
Nem kell alt+tab a képkészítéshez, repkedés közben megnyomod a V-t, és máris készült egy kép bmp formátumban a dokumentumok/képek/flight simulator x files mappába.
Szerintem Vista+dx10 alatt azért lassabbnak kellene lennie a grafikának kicsivel, mint mondjuk xp+dx9, igaz, szebb is...DeepFish: megnéztem az aerosoft oldalát én is, ergisztrálni kell a letöltéshez...nos, olyat nem fogok mert nincs kulcsom
egyéb ötlet?
-
Acor
aktív tag
Először ablakban indul aztán nyit teljesre, de amikor "alt" "tab" váltás volt a képkészítésnél lehet úgy maradt, bár figyeltem rá ne így legyen...
Vista 64bit directx 10
Úgy érted rendben ..hogy .. ez a frame megfelelő ?Depish: Hivatalos honlapon nem látok ilyet tudsz közelebbit mondani?
-
Smallfont
tag
Háj mindenkinek! Próbáltátok már a Wilco féle Airbus series kiegészítőt? CSAk mert van pár kérdésem róla. Ha meg nem próbátátok azonnal szedjétek le mert nagyon király !!! Nekm alapvetően az a bajom, hogy a gép ablaka külső nézetből nem átlátszó mint ahhogy kéne lennie. Akárhány videót megnézek róla mindegyiken átlátszó. Nekem full fekete. NEm tudom mia baja. Az Airbus Volume2-es verzión meg már rendesennéz ki. A másik, hogy nem tud valaki rendes jó Wizz Air skin-t Airbus A320-ra
. Vagy esetleg tud-e valaki csinálni egy adott modell alapján. Amit persze én szívesen adok. Vagyis átszínezni egy skin-t Wizz Air színekre. -
DeepDish
őstag
Hivatalos honlaprol!!
Akkor a hetre igerek vmi jo VRF-t,de ha tudtok pontos helyet,hogy honnet hova menjunk esetleg olyan is jolenne ahol van addon scenery es megvan mindenkinek! Otleteket varok!! Scenery cimeket tudok adni ahonnet le lehet "szedni" !
Vmi kozos frekvencia kellene ahol tudunk kozben csevegni! Multi reszbe nyitok majd szobat es ott kellene csatlakozni,aztan a tobbi kiderul,ha igy jo nektek!!
-
Acor
aktív tag
#324 légyszi töröljétek
-
Acor
aktív tag
[L:[url=http://kepfeltoltes.hu/view/080225/full_full_rept_r_felett_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/080225/full_full_rept_r_felett_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/url]][link][/L]
[L:[url=http://kepfeltoltes.hu/view/080225/full_full_traffic80_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/080225/full_full_traffic80_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/url]][link][/L]
[L:[url=http://kepfeltoltes.hu/view/080225/full_full_viz_felett_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/080225/full_full_viz_felett_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/url]][link][/L]
[L:[url=http://kepfeltoltes.hu/view/080225/ultrahigh_frame_unlimited_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/080225/ultrahigh_frame_unlimited_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/url]][link][/L]
[L:[url=http://kepfeltoltes.hu/view/080225/ultrahigh_frame_unlimited_repter_felett_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/080225/ultrahigh_frame_unlimited_repter_felett_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/url]][link][/L]
[L:[url=http://kepfeltoltes.hu/view/080225/ultrahigh_frame_unlimited_viz_felett_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/080225/ultrahigh_frame_unlimited_viz_felett_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/url]][link][/L]
A hollnad Antillák
-
Acor
aktív tag
válasz
DeepDish #321 üzenetére
Akkor nálam nagyon bűűűűzlik valami...... ha ez tényleg igaz, szívesen elvinném hozzád a gépem beállítani hátha Te kitalálsz rá valamit....
De mondjuk az hogy egy Budapest scenery nem fut el csak 5 frammel ez elég gáz a gyártóra nézve vagy dobjon ki hozzá update-t!!!!Remény mi meghal utoljára
egyszer csak jó lesz a gépem
-
Csorbi
addikt
Na jó, azért ne essünk át a ló túloldalára sem, a kiegészítők sincsenek gyakorlatilag optimalizálva semennyire. Felteszel egy BP-et és valóban, megnyekken a gép. Kell ez valakinek? Akinek kell, az repkedjen 5-7 FPS-sel (biztos jó neki
), aki meg értelmes sebességen akar játszani élvezhető grafikával, az menjen tenger fölé
-
Acor
aktív tag
válasz
DeepDish #318 üzenetére
Srácok !
Én azt gondolom hogy nem vagytok tisztában a full full fogalmával!
Ha az én gépemen nem megy el Full - full-ba miből gondoljátok hogy elmegy 7950 -es gépen???????????
Tegyél fel egy Budapest Scenery-t vagy egy Heathrow scenery-t.... ott told fel F-F ba megnyekken a géped mint a sicc!!!!!!Jelenleg nincs olyan gép amin elmenne maximálisan és lehet sose lesz. Ez egy " gumi " program addig húzhatod ameddig akarod.....nem optimalizálták egy gépre sem olvassátok elé azt az angol topicot!!! NASA Computer találó rá!
De kiváncsian várom a képeket !!!!!
-
Acor
aktív tag
akinek van ideje meg egy kis angol tudása az olvassa el érdemes:
http://aerosoft.wordpress.com/2007/02/04/what-is-the-cpu-doing/
-
Csorbi
addikt
SP1 van feltéve, ilyen A jelűekről én nem tudok.
Mint már írtam, az affinitással kapcsolatosan, XP-m van, a 7950GT meg amúgy is csak DX9-et tud, hiába lenne Vistám.
A driver az a 169.21-es WHQL.
Majd a Kennedy-t kipróbálom, az OpenGL-hez meg szerintem semmi köze, hisz a játék a D3D-t használja. Nálam traffic 80%. -
Acor
aktív tag
Megütött.........................Na jó már csak egy dolgot tegyél meg nekem mi van felinstallálva.
FSX, SP1, SP1A, SP2, SP2update, és melyik Nvidia driver?
Ha jól emlékszem ez vista alatt van Directx10 -ben ugyé?Egyébként a 7950GT-k jó kártyák!!!! de ahhoz képest a 8800GTS-nek még jobbnak kéne lennie........
Feltettem egy XP-t is......... kihasználja a Négy magot, mind a négy grafikonon magas az amplitúdó
, ehhez képest 20_30 frame a Kennedy, ( Traffic 20%-on) és még meg sem próbáltam Budapest secenery-t....
Már tényleg nem tudom mi a baj.Visszaviszem a kártyát lehet nem bírja az OPENGL-t
-
Csorbi
addikt
Na csak hogy megüssön a guta:
Free Flight - Holland Antillák, Princess Juliana Airport, 33-36 FPS.
Beállítások: MINDEN grafika fullra húzva, még a felhők távolsága is, thermal visualisation, stb bekapcsolva. Légi forgalom földön és levegőben egyaránt fullon. Felbontás 1280x1024, AA bekapcsolva, minden látványjavító ami van, bekapcsolva.Meglepett. Nem kicsit, rohadtul.
Pedig hát a videokártya "csak" egy 7950GT, semmi extra, igaz 512 MB-os.
-
DeepDish
őstag
-
nagyjani
csendes tag
Majd akkor esténként figyelek. Milyen néven hozol létre ? Azt azért írd meg, mert a hazaira való szűrés nem mindig tökéletes.
Szerintem egyébként a VFR (visual) az egyszerűbb repülés, mert nem kell vektorokkal foglalkozni. Bár egyszer betévedtem egy olyan helyre, ahol a profi légiirányítóval igen élvezetes volt egy egy rávezetés gps-el. -
DeepDish
őstag
Na sracok,ha vkinek kedve van akkor en nyitnek 1 szobat vmelyik nap es repulhenenk 1 VFR-t elmenybe,persze csak ha van kedvetek hozza!!! Ennel elvezetesebb nincs!
Velemenyeket varok,nekem csak hetkoznap este jo!
u.i: Persze nem Boeing 747-el!
-
Gabee017
csendes tag
na sikerült megoldani,müxik és nem kér semmi kódot
ki játszik fsx-el és ki játszik a 2004el? valaki elmondhatná hogy hogyan lehet multizni az x-el,mi kell hozzá stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Subaru topik
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest