-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
Letöltöttem pár repülőtér frissítést flightsim.to oldalról. Azt vettem észre, hogy ahol nem a gyári repülőtérre szállok le hanem a moddoltra, ott soknál előfordul, hogy ILs megközelítéskor nem jelennek meg az irány és magasságjelző kis gyémántok a kijelzőn. Kipróbáltam párat konkrétan. amikor kiszedtem am odot akkor megjelent, amikor betettem akkor nem: LKPR, LEPA. De volt ahol nem okozott gond a mod: EHEH.
Moddolt Neo-val néztem és mivel az sem gyári, ezért még azt is kipróbáltam, hogy a gyári NEO-val ellenőriztem. Nem a gép a ludas, hanem egyértelműen a reptér modok.
Ingyenes modoknál maximum csak zavaró és akkor azt nem használom, de ha pénzért vennék reptér upgrade-et akkor ott már zavarna. Más is találkozott ezzel a problémával?
Megnézem majd még mág gépekkel is azért ha lesz időm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest