-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
válasz
Csorbi
üzenetére
A teker a vasam az annyit tesz, hogy a menüben is pörög a CPU, magas a GPU használat. Oké hogy a háttérben renderel, de hozzáadott értéke semmi. Miért pörög ugyanolyan teljesítményen a menüben mint játék közben?
Az átlinkelés meg annyit tesz, hogy másik meghajtóra telepítettem nem az alapértelmezett C:-re. Ettől függetlenül a C:-n is létrehozta a könyvtárstruktúrát ..Appdata/local/Packages stb, csak ezek linkként a tényleges telepítési könyvtárrakra mutatnak. Az update helyének pedig a C: meghajtón lévő "fantom" könyvtárakat adja meg, nem a tényleges telepítési helyet. Ez zavart meg és bár átírtam a ténylegesre, nagyjából mindegy melyik van beírva, működik mindkét verzió. Azt hittem, emiatt van csak a két repülő az összes helyett, mivel a megjelenés utáni telepítésnél nem így működött a dolog. (lásd következő bekezdés)
"Ha nem az alapértelmezett telepítési helyre teszed az msfs-t, akkor csak a legszükségesebb cuccokat fogja lerántani, minden mást neked kell leszedni a content managerrel."
Ez viszont új volt, mert megjelenés után bizony ugyanígy máshová telepítettem és ott nem volt ez a móka. Viszont kitisztult a kép, köszi az infókat. Most töltögetem ami kell.
Annyi előnye van, hogy felesleges dolgok nem foglalnak helyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- Apple MacBook
- Telekom mobilszolgáltatások
- War Thunder - MMO Combat Game
- Linux Mint
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Annyi előnye van, hogy felesleges dolgok nem foglalnak helyet.