Hirdetés
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
aviator
tag
válasz
andorra
üzenetére
Hát én nem akartam mindenáron FSX-et használni, etalonnak meg végképp nem mondanám legalábbis számomra, meg amit én csinálok az FS-el biztos nem az a másik meg az, hogy tudtam mennyire brutális gépigénye van. Egyszerűen amúgy is gépet akartam cserélni akkor már legyen olyan amivel lehet FSX-ezni. 10 éve FS9-et használok azon kívül hogy előjönnek a nyűgjei szépen lassan semmi gond nincs vele. Egyszerűen arra voltam kíváncsi, hogy mi az oka az alacsony FPS-nek ha a processzor meg a ram alig van kihasználva. Az is lehet hogy a VGA kevés hozzá...abból viszont már nem veszek újat az FSX kedvéért. Szóval ha valaki meg tudja mondani hogy milyen számítástechnikai oka van annak, hogy alig használja a ramot meg a processzort a program annak nagyon örülnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Milyen TV-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Lenovo Thinkpad L380,13.3" FHD,i3-8130U,8GB DDR4,128GB SSD, WIN11
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest