-
PROHARDVER!
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korábban érdeklődtem az ssd-k kapcsán, mennyi ideig tárolják az adatokat elektromos áram nélkül. Érkeztek is reakciók, amit még egyszer nagyon köszönök!
A napokban olvasgattam a pm883-as ssd-k doksiját és találtam bent egy részt, ami szerintem a témával kapcsolatos. A 2.6 Reliability résznél található:
Itt három hónapot ír, viszont megjegyzi, hogy 1) Data retention was measured by assuming that SSD reaches the maximum rated endurance at 40'C in power-off state.Ezt tulajdonképpen azt jelenti, hogy a gyártó három hónapot ad meg olyan módon, hogy feltételezik, 40 foknál nem lesz melgebb az ssd ezalatt az időtartam alatt? Csak fordítókkal próbáltam értelmezni.
Ez a három hónap olyan módon értendő, hogy elég három havonta áramot adni az ssd-nek?
Ezen kívül azt szeretném még kérdezni, hogy a gyakorlatban az MTBF és az MTTF között mi a különbség? Olvastam egy csomó cikket google fordítóval. Például a samsung MTBF-et ad meg, a micron pedig MTTF-et, ennek mi az oka és melyik áll közelebb a gyakorlatban tapasztalható megbízhatósághoz?
Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- WD SN850X 2TB Nvme SSD (garis 2028-ig)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest