Hirdetés
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Egér probléma
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
Aktív témák
-
UdVi86
aktív tag
válasz
band1103
üzenetére
Hello!
Én anno 38k-ért vettem egy ilyet. A teszteknél elmaradt a neten lévő eredményekhez képest. Ez véleményem szerint az AMD-nek köszönhető, h még mindig nem adtak ki egy normális AHCI drivert, ami tudja a trimet. Eredmények (win7 64bit):
Agility 60GB:

Samsung F3 500GB:
De a win boot és leállás gyors, a programok indítása is gyors. Tehát a sebességgel meg vagyok elégedve, bár ehhez is hozzászokik az ember és kevésnek érzi egy idő után. A PS CS5 néha lomha, kell neki 20-25mp a betöltéshez 1. indításnál, utána 4-5mp. TMT3 7-8mp. Office, MPC-HC, Total Commander és más kisebb progik 1-2mp. A telepítések is érezhetően gyorsabbak, főleg a CS5 és Dirt telepítésnél éreztem.
Ami viszont zavar, h a crystaldiskinfoban 94%-os a meghajtó és ez az elmúlt pár hónapban csökkent le 100-ról. Nemrég szedtem szét a gépet és a becsült élettartamnál 5F volt előtte és 5E utána. Átkerült másik sata portra, lehet emiatt lett újrabecsülve és ezért változott meg. Tudom hogy 90+ évekről beszélünk most, de ha havonta csökken egy évet, akkor az nem a legjobb előjel. Majd figyelem.
Szerk.: Érdemes sűrűn nézegetni a newegget. ha ott valamit leakcióznak, akkor az Ősembernél is olcsóbb lesz, hiszen onnan rendeli. Úgy tudom mostmár igazodik ő is a változó árakhoz.
Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- AliExpress tapasztalatok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Padavan firmware
- Mazda topik
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 független 8/128 akku:96% ÚJSZERŰ
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- 179 - 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest