Hirdetés
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós kamerák
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
UdVi86
aktív tag
válasz
band1103
üzenetére
Hello!
Én anno 38k-ért vettem egy ilyet. A teszteknél elmaradt a neten lévő eredményekhez képest. Ez véleményem szerint az AMD-nek köszönhető, h még mindig nem adtak ki egy normális AHCI drivert, ami tudja a trimet. Eredmények (win7 64bit):
Agility 60GB:

Samsung F3 500GB:
De a win boot és leállás gyors, a programok indítása is gyors. Tehát a sebességgel meg vagyok elégedve, bár ehhez is hozzászokik az ember és kevésnek érzi egy idő után. A PS CS5 néha lomha, kell neki 20-25mp a betöltéshez 1. indításnál, utána 4-5mp. TMT3 7-8mp. Office, MPC-HC, Total Commander és más kisebb progik 1-2mp. A telepítések is érezhetően gyorsabbak, főleg a CS5 és Dirt telepítésnél éreztem.
Ami viszont zavar, h a crystaldiskinfoban 94%-os a meghajtó és ez az elmúlt pár hónapban csökkent le 100-ról. Nemrég szedtem szét a gépet és a becsült élettartamnál 5F volt előtte és 5E utána. Átkerült másik sata portra, lehet emiatt lett újrabecsülve és ezért változott meg. Tudom hogy 90+ évekről beszélünk most, de ha havonta csökken egy évet, akkor az nem a legjobb előjel. Majd figyelem.
Szerk.: Érdemes sűrűn nézegetni a newegget. ha ott valamit leakcióznak, akkor az Ősembernél is olcsóbb lesz, hiszen onnan rendeli. Úgy tudom mostmár igazodik ő is a változó árakhoz.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest