Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
Aktív témák
-
Sziasztok!
Elég járatlan vagyok SSD témában, ezért a hozzáértő fórumtársak segítségét szeretném kérni. Már pár napja foglalkozom a dologgal, de nem igazán tudok dönteni.
Egy 2HDD-s laptopba szeretném a rendszer gyorsítására, 128GB-osra gondoltam. Nincsenek extra igényeim, de szeretném, ha a pénzemért tényleges gyorsaságot kapnék, ami a mindennapi munkámat megkönnyítheti. Átlagos office géphasználat, sok netezés, éjszakánként néha game. Letölteni az asztali gépen szoktam, nem a laptopon.
1, Nézegettem a neten, hogy léteznek miniPCI-os SSD-k. Ezekből be lehet szerelni a gépbe, ha van miniPCI hely, vagy nagyon specifikus a dolog?
2, Ha mégis 2,5"-ost kell betenni, érdemes-e EZT egy fórumtárstól megvennem? Jó az ára, bár szívesen fizetek többet a megbízhatóságért és több garanciáért. Csak 1 év garival van, ellenben EZ a Kingston 3 évvel. Nagyon nem mindegy.
A SAMSUNG HDD-ket sokáig favorizáltam, de sajnos az elmúlt 1-2 évben sok bajom volt velük (van itthon 6-8 darab használatban). BAD Sectorok, adatvesztések, újratelepítések. Szeretném a jövőben ezeket elkerülni, úgyhogy kicsit bizalmatlan vagyok a Samsung-gal.
Ha a fenti két típuson kívül tudtok jó szívvel ajánlani valami mást hasonló (mondjuk bruttó 90e Ft-ig) árban, vagy ezek közül valamelyiket, hálás lennék.
Üdv: Attila
Aktív témák
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Byintek Love U14 Projektor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest