Hirdetés
Aktív témák
-
Peter789
senior tag
sziasztok!
picit utánaolvastam az SSD meghajtóknak, és visszatérő kérdés a trim - illetve a meg nem léte... jól értem, hogy ennek hiánya csak az írási sebességre van rossz hatással, az olvasást egyáltalán nem befolyásolja? ha jól értem, akkor törlésnél egyszerűen ott maradnak az adatok, csak a leírátóblákban kapnak egy törölve flaget - és ezeknek a felülírása már többlet időbe kerül amitől lassul a meghajtó. szoftveresen - trim utasítás nélkül - el lehet valahogyan takarítani ezeket a retkeket? ha időnként le kell futtatni egy progit az nem zavarna nagyon... próbáltam guglizni, de nem találtam rá egyértelmű választ...
CarPC-s elsődleges vinyó célra kellene, ahol a fő szempont a bootidő, illetve hibernálásból visszatérés minimalizálása volna. szóval ha az olvasást egyáltalán nem rontja le a mindennapos használat, akkor nem nagyon érdekelne az írás lassulása. az, hogy mennyi idő alatt hibernálja magát a gép amikor otthagyom az autót az nem érdekes, csak gyorsan kapja össze a gondolatait, ha bepöccintem a motort

Aktív témák
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! 500GB HDD -K (WD) 16MB cache
- WD Blacck SN8100 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.900-14.000 MBs - Eladó!
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest