- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Projektor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
Aktív témák
-
SipiBcs
őstag
Sziasztok!
Pici segítséget kérnék! Remélem akad, aki gyógyírt tud a problémámra.
A csemetém gépébe (Gigabyte p31 dsl3) vásároltam egy SSD-t. Ezt szeretném belerakni a meglévő HDD mellé az OS-nek. Viszont iszonyat régen láttam Giga BIOS-t és belebújva azt sem tudtam hova nyúljak, hogy AHCI-ba téve tudjak neki egy új Win7-et feltenni. A BIOS látja Master-ként az SSD-t, de a telepítő lemez már nem bootol. Mit és hova kell állítanom a lap BIOS-ba, hogy valóban AHCI-ban települjön a win és később rádugva a HDD-t is lássa.
Köszönöm a segítséget!
(tudom, hogy elvileg alaplapi kérdés lenne, de nem hiszem, hogy ez az őskövület topic-ja oly nagyon pörögne)
Aktív témák
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD BLACK SN850X NVMe 2TB - Új
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged