Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Nem látom benne a rációt...és ezt kb a tesztek is bizonyítják...ezért várom, hogy mi lesz, mert már korábban is kérdeztem raides illetőtől, hogy most akkor mi van ssd-nél...nem volt meggyőző...
Sima vinya és raptor váltást érezni lehetett, raptor ssd szintén...utóbbi esetben csak a késleltetés javult...írás olvasás lassult...jelentősen...ezért nem nagyon értem ezt a gyorsabb másolás/írás dolgot...OS esetén meg pláne...
Akkor jönne ki igazán amit írsz, ha arról mennének a játékok és minden...nem pedig kis progikkal terhelnéd...mint FF, TB, Vistamanager, vírus-, trójai-kereső egyéb...ott nem olvas sehol be az ssd 100mb-ot...
Igazából 1 ssd osnek és egy raid 1 vagy raid 0 ssd rendszer tárolónak...így az igazi szvsz, mint árban, mint teljesítményben...
Sajna Én sose tehetem meg, hogy kipróbáljak egy raidet...vagy egy olyan 4es kombót olyan vezérlővel, mint ami neked van...
Csak azt látom, hogy mi van bent melóba, mi van és volt otthon...
Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- TCL LCD és LED TV-k
- EA SPORTS FC™ Mobile Football
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Új Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs