- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Kifejezetten Mac-felhasználóknak szánja két új monitorát a BenQ
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Notebook hibák
Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
- nem lesz szükséges, a legfrissebbel kapod ha minden igaz
- én otthagynám azt a 100MB-os partíciót, de ha gondolod 4. pont
- az jó lesz, persze, elég, én még manuálisan is hagyok egy keveset, legalább a win sem vinnyog
- hibernálás OK, defragot kikapcsolja a win, de ellenőrizd azért
- én hagynám alapon, a hibát onnan látod, hogy egy program nem működik, vagy kidob. 8GB mellett azonban ennek kicsi az esélye, ott azért már ki lehet lőni, ha valaminek nem kell mindenáron
- az indexelést én sem igazán tudom, vissza is kapcsoltam, elvileg generál valami minimális írást, de ez elhanyagolható. A rendszervisszaállítást én nem kapcsolnám ki, volt már, hogy életet mentett.
- tempeket ne pakold át, semmi szükség rá, csak lassítod vele a gépet
- felesleges, mert enélkül is bazigyors a gép, és van egy közepesen jelentős írásmennyisége. maradhat éppen, de én ezt kikapcsolom, bízva abban, hogy a magician nem mond hülyeséget. elég kevés dolgot kér, azt nyilván nem véletlenül
- ezeket hagyd alapon, a cache áthelyezésétől lassul a netezés, a többi pedig hibát okozhat
Aktív témák
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest