Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Beldar
tag
Sziasztok! Én is vettem egy Samu 830-as 64GB-ot.
Beraktam Asus M2NPV-VM alaplapos gépembe, 6 éves lap, sajnos nincs AHCI a BIOS-ban.
Azért a BIOS kijelezte, a Win7 és felismerte, miután particionáltam.
Ezután próbáltam rá Win7-et telepíteni, de a telepítő azt mondta, nem boot-olható az SSD, ezért nem engedte a telepítést, kérte telepítsek disk controller-t, ezt nem tudtam mire vélni.
Inkább megpróbáltam Win7 alatt diskpart-tal aktívvá tenni, ez sikerült is, azt reméltem ettől boot-olható lesz. Tévedtem, most már fel sem ismeri sem a Win7 telepítő, sem a Win7 alatt nem látszik. A Magician szoftver is azt írja, nincs SSD a gépemben...
AIDA64 felismeri, mint fizikai eszközt, de 450359 GB-osnak(!) jelzi. Ugyanígy a BIOS is felismeri, de már nem 64 GB-nak jelzi, mint első berakáskor, hanem valami rettenetes sok PB-osnak
Kérem segítsetek, mit tudok vele kezdeni?
Aktív témák
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme 500GB
- ServeRAID 12db M5200 Series (44W3392) 1GB Cache + 28db M5210 Series (44W3395) 4GB Cache / RAID 5 Upg
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest