Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik
- Amazon Kindle
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Aktív témák
-
"Az emberek többsége lusta arra hogy elolvasson valamit, utánaolvasson a dolgoknak vagy csak egyszerűen nem adnak időt maguknak rá.
Gyors és kész válaszokat várnak, aztán ha megkapták, akkor bezzeg kérdezgetnek, meg értetlenkednek és hitetlenkednek...."Egyike vagyok azoknak, akik az utóbbi pár napban sokat kérdezgetett tőletek. Hidd el, én például elég sokat olvasok, minden linkre rákattintok, végigrágom magam rajta, de minden kapott új információ és tudás, csak újabb kérdéseket vet fel az ilyen "lelkes újonc"-okban, mint például én. Sajnos sok mindent nem értek abból, amit olvasok, ami nektek alapvetés, azt nekem szinte az elejéről kezdve kell elmagyarázni és szerintem erre (is) való az ilyen fórum, hogy ezeket személyre szabottan megkérdezzük. Biztos igazad van, hogy sokan várják a sült galambot a szájukba, de nálam (és többünknél) arról van szó, hogy egész egyszerűen nem mindig értem amit olvasok, de érdekel nagyon és a személyes segítségetekkel már előrébb járok. Volt úgy, hogy már rég olvastam azt a cikket, amit egy kérdésemre válaszként kaptam, de mivel magas volt nekem, ugyanúgy kérdeznem kellett továbbra is. Én ebben a fórumban kopasz újonc vagyok, egy másikban meg lehet, hogy válaszadó mindentudó.
Aktív témák
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- Számlával, Garanciával! Samsung 860 PRO 2.5 256GB
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme 500GB
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest