- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Milyen Blu-ray írót?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA® driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Üdv!
Belépnék az SSD klubba egy Samsung SLC 32GB-val.
Most megy fel rá a egy XP, ráadásul magyar....Eredetileg FAT volt rajta, de nem néztem meg, hogy volt-e rajta valami, helyből töröltem, kriksz-kraksz nevű volt a partició?
Volt rajta valami doksi vagy driver?A topicot végig olvastam és az 1. hsz-t is linkestűl.
Úgy láttam mindenki Vistát rakott az SSD-re (jó... kivéve Nyugdíjast, meg még egy topiclakót)Kérdésem:
Van valahol leírás az XP&SSD optimalizáslásra? vagy próbáljam meg a Vistáról olvasottakat adoptálni?
Szivesen veszem a Ti válaszaitokat is.
Célom az ultra gyors boot. Az 32G SSD mellet 2db F1 vinyo is menni fog, de jelenleg csak egy tesztgépben van.Eddig is kikapcsoltam az indexelést, de a pagefile-t nem mertem, pedig 4G RAM van a gépben.
De pl. olyan apróságokat sem tudok eldönteni, hogy a Documents mappát hova tegyem.
Sorry de IE7-et használok, az meg oda nyomja a cuccait több más progival együtt.
Nem beszélve a néha meghülyölő NOD/Comodo párosról, amik általam ismeretlen események után elkezdenek log meg egyebeket irni (filemonnal látom mit garázdálkodnak...)A másik probléma a programok telepítése.
2 éve stabil az XP-m a főgépemen, de már nagyra hízott a program files mappa.
Ha az SSD-re telepítgetek mindent, akkor hamar megtelhet (pedig csak 2-3 játékkal játszom), ha meg a HDD-re akkor nem gyorsulnak.
A "swappelős" játékoknál ez megint gond. PS CS3 szintúgy dilemma... bár a képeim külön vinyon tartom.Szóval várok minden praktikus tanácsot! nem baj ha nem XP specifikus.
Aktív témák
- iPad 9 Wi-Fi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest