Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Fujifilm X
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
Aktív témák
-
Müszi
senior tag
Egy ideje érdeklődéssel olvasgatom a topikot és sok hasznos infót találtam itt, de pár hete nem tudtam benézni ide. Mostanra sikerült behoznom a lemaradást. Meg is lepődtem, hogy időarányosan megháromszorozódtak a hozzászólások. Sajnos ez nem azt jelenti, hogy több a hasznos info, mert ahogy elnézem az irások harmadát két topiktárshoz lehet kötni, akik szerintem jobban tennék, ha akárcsak én, inkább olvasgatni járnának ide. Személyeskedés nélkül jobb volna ha inkább azok válaszolgatnának a felmerülő problémákra, akik tapasztaltabbak esetleg szakmájukba vág és nem lenne minden blablával teleszemetelve a topik.Talán akkor újra hasznos időtöltés lenne az idelátogatás.
Bocs az off-ért .
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- EAFC 26
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Okos Otthon / Smart Home
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmvilág
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest