Aktív témák
-
Balage76
senior tag
válasz
exp-uj
üzenetére
Én a B opcióra szavazok. Ha desktop géped van, akkor kb fél óra alatt megvagy mindennel. Értem ez alatt a beépítést, Norton Ghost telepítést, átmásolást, ráadásul a Samsungos csomagban ehhez megtalálsz mindent.
Ha notebook, akkor picit hosszabb idő, az USB sebessége miatt.Cserébe minden ugyan úgy lesz, mint ahogy korábban volt a gépeden, nem kell a beállításokkal programtelepítésekkel szórakozni. A végén pedig mehet fel a segédprogram, azon belül az "OS optimization", két klikk és már az SSD-nek leginkább megfelelően be is állítottad a Windowst.
Ezután persze még mindíg lehet opció az újratelepítés, de szerintem nem lesz hozzá kedved. Merthogy a másik alternatíva ugye így néz ki: lementegeted az adataidat, könyvjelzőket, cookie-k, jelszavak, stb... előkeresed az összes telepítő cd-t, az install min egy óra ha csak a Windows + néhány programról beszélünk + windows update... majd a végén visszamásolod a szükséges adataidat. Ez általában kb egy min 3 órás program...
és akkor még nem is említettem hogy mindent állítgathatsz be újra, ahogy régen megszoktad...A tömörítést szerintem felejtsd el. Egyrészt az átlag user állományai nem tömöríthetők (fényképek, zenék esetleg 1-2 divx, amit még ésszerűen tárolnál is az SSD-n, a használt programok, windows sem igazán egyébként, persze ha Te egész nap word/excel doksikat gyártasz...). Innentől kezdve tök fölösleges, mert csak egy plusz dolog amivel az oprendszernek törődnie kell.
Aktív témák
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- ÚJ! Bontatlan ADATA SE730H 256GB Kűlső SSD USB 3.1gen2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha notebook, akkor picit hosszabb idő, az USB sebessége miatt.