Hirdetés
- HTPC (házimozi PC) topik
- Építsünk ventilátormentes minigépet Intel platformon az Akasa új házával!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- VR topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Játékra vagy munkára? Az új AOC monitorokkal nem kell választani.
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- AMD FX
Aktív témák
-
Balage76
senior tag
válasz
exp-uj
üzenetére
Én a B opcióra szavazok. Ha desktop géped van, akkor kb fél óra alatt megvagy mindennel. Értem ez alatt a beépítést, Norton Ghost telepítést, átmásolást, ráadásul a Samsungos csomagban ehhez megtalálsz mindent.
Ha notebook, akkor picit hosszabb idő, az USB sebessége miatt.Cserébe minden ugyan úgy lesz, mint ahogy korábban volt a gépeden, nem kell a beállításokkal programtelepítésekkel szórakozni. A végén pedig mehet fel a segédprogram, azon belül az "OS optimization", két klikk és már az SSD-nek leginkább megfelelően be is állítottad a Windowst.
Ezután persze még mindíg lehet opció az újratelepítés, de szerintem nem lesz hozzá kedved. Merthogy a másik alternatíva ugye így néz ki: lementegeted az adataidat, könyvjelzőket, cookie-k, jelszavak, stb... előkeresed az összes telepítő cd-t, az install min egy óra ha csak a Windows + néhány programról beszélünk + windows update... majd a végén visszamásolod a szükséges adataidat. Ez általában kb egy min 3 órás program...
és akkor még nem is említettem hogy mindent állítgathatsz be újra, ahogy régen megszoktad...A tömörítést szerintem felejtsd el. Egyrészt az átlag user állományai nem tömöríthetők (fényképek, zenék esetleg 1-2 divx, amit még ésszerűen tárolnál is az SSD-n, a használt programok, windows sem igazán egyébként, persze ha Te egész nap word/excel doksikat gyártasz...). Innentől kezdve tök fölösleges, mert csak egy plusz dolog amivel az oprendszernek törődnie kell.
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- HTPC (házimozi PC) topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építsünk ventilátormentes minigépet Intel platformon az Akasa új házával!
- Milyen TV-t vegyek?
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Arc Raiders
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha notebook, akkor picit hosszabb idő, az USB sebessége miatt.