Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Webes drivert fejleszt a Razer
- VR topik
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
Aktív témák
-
gabee jr
tag
válasz
kocsis102
üzenetére
Az en esetemben nem vagyok bizos benne, hogy az OCZ a ludas...
A gyari vezerlo (Marvell 9128) eleve nem a legujabb, legjobb SATA3-as vezerlo. A Gigabyte oldalan viszont a kovetkezo erdekes dolgot talaltam alig eszreveheto apro szurke betukkel:"* SATA3 RAID 0 4x and SATA3 2x performance are maximum theoretical values. Actual performance may vary by system configuration.
* SATA3 SSDs are not recommended for use in RAID 0 mode on Marvell SE9128 ports."Ez azert valamit elmond... Foleg az utolso sor.

Utolso pillanatig 2db 60Gb-os SSD-t akartam venni, (RAID 0) mar a marka is megvolt (Corsair Force 3) csak legvegul dontottem az egy nagyobb SSD mellett.
Nezek friss drivert még aztan merek egyet Attoval.
Majd jovok.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SATA ÉS IDE (PATA) 2,5" , illetve 3,5" HDD BAZÁR
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- Samsung 980 Pro 1TB 4.0 Nvme SSD Alza Garanciás
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs