Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
Jakuu
őstag
válasz
martin66
üzenetére
"Miért van az, hogy most újra raktam a windows 7-et ultimate-t pendrive-ról 64-bit és amikor bebootolt akkor vártam míg végig megy a fekete képben fehér csík amin beért bejönne a nyelv választő helyett a nyelv választó előtt várt 10 percet már az ideg rángatózott bennem, hogy ez az OCZ agility 2 60Gb-os miért ilyen lassú."
Eloszor mar megbocsass, de valami ertheto modon probald megfogalmazni, mi a bajod.
A win7 telepites ami lassu ? Vagy mar amikor kesz az ujratelepites az utana levo boot fazis ?
Mert ha az elso, en nem csodalkozom a lassusagon pendriverol torteno telepitesnel.
Ha a masodik akkor valami mas a nyug, de amig nem fogalmazod meg rendesen a problemadat, eleg nehez lesz segiteni.Jah es a masik fele, legkozelebb ne hasznald a Win7 particio manageret mert csak nyug van vele, mert amikor kreal egy particiot ele letrehoz egy 100MB-s kulon particiot es neha az kepes bekavarni.
nalam pl megakasztotta az ACHI BIOS-t 15-os hibaval mindig elszallt es addig nem is tudtam bootolni, amig a 100MBs particiot le nem toroltem egy masik particio managerrel.
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EA Sports WRC '23
- Napelem
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest