Aktív témák
-
Jakuu
őstag
Na teszteltem a mar leirt reserved particio torlese utani allapotot, hogy nem e nyuglodik a win7. Elvenitsuk fel mit is csinaltam.
"1. nyissuk meg cmd promtot administratori joggal
2. bcdboot c:\windows /s c:parancsot irjuk be ami a C: meghajton bootolashoz szukseges fileket/adatokat lekrealja.
3. Menjunk a Disk Managementhez (compmgmt.msc) es a C: particion jobb klikk utan valasszuk ki a Mark "Partition as Active" menupontot, majd okezzuk le.
4. Reboot
5. Reboot utan menjunk ujra bele a Disk Managementbe es jobb klink a System Reserved particion, majd toroljuk."Azota semmi problema nem tortent.
Annyi az egesz, hogy a 100MB-s particio eltunt, de a C: meghajtora kerult egy Boot konyvtar.
Semmi lassulast nem erzekelek, semmi hibat es a 100MBs particio torlesevel nyertem 85mb-t, mert kb 15mb-nal nem lett nagyobb a Boot konyvtar a meghajton.Azert meg tesztelek, de ugy tunik semmi gaz nincs.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Revolut
- Hobby elektronika
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- iPhone SE 2020 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4481, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 12/512GB zöld használt, megkímélt 6 hónap garancia
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060 (ELKELT)
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest