Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ShiberMonkey

senior tag

válasz Nandinagy #4936 üzenetére

Ohh nekem ez már a 3. WL-em amikor ürea kapura dupla kapufát rúgok vagy felső lécet ami nekipattan a kapus hátának és onnan persze se nem a játékosomhoz, se nem a kapuba nem pattan hanem valami furcsa fizikai eggyütható miatt szögletre csavarodik a labda :D.
    13-4-el vagyok WL-ben de nincs kedvem jatszani tovább mert egyszerűen ki kell mondani hogy vagy a delay vagy pedig a DDA miatt, de "csal" a gép.
    Volt 2 egyértelmű vereségem ahol az ellenfél tudott is játszani és jó csapata is volt (Mbappé-Neymar-Puskás,Puyol,Zambrotta stb). De amikor a gyerel 4-3-3(4) ben Talisca-Sissoko CM- FRED CAM-mal 6 lövés 5 gól (ebből 4 távoli lövés) szétgyaláz akkor kérdem én, rommásegített a gép a full OP meta csapat ellen és azért kaptam ki 3:1re (6-6 kaput eltaláló lövéssel) vagy pedig szimplán Fredéket tolta meg egy iciri-picirit a DDA.
    De az tuti hogy nem mindig tiszta meccseket játszunk. Nem vagyok egy hú de nagy játékos, de tisztán látszik hogy valamikor olyan mint ha az én játékosaim nem kapnának chem boostot még az ellenfél játékosát kimaxolja.
    Nem akarom a játékot szídni mert fasorba sem vagyok Tekkz/Boras/Kurt szintjéhez képest de ha már Boras is 2-3 vereséget beszed (lassan hetente ) és káromkodik a streamekben (nem szokott a srác) akkor én a magam gagyi csapatával és a negyed annyi ráfordított időmmel mire számítsak ?
    Amúgy nem tudom tudjátok-e de van Connection Quality tools az EA-nek és ott megnézhetitek az átlag pinget,jittert és packet loss statokat meccsre lebontva (valamint értékeli az EA a net kapcsolatodat) nekem 93/100 25ms pinggel (átlag) 1,8 jitter 0,02© packet loss (portokat megnyitottam ahogy EA javasolta) de még így is vannak lagos meccseim...

Új hozzászólás Aktív témák