Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Jó, h írtad Boras mostanában gyenge idegállapotát. Ezek a fajta idegeskedések, káromkodások rá abszolút nem jellemzők valóban. Mindenki nézze meg ezt a videóját! Ez az agyon húzott AI védelem botrányos. Ez öli meg az egészet! Értem én, h a sok kis csíra fogalmatlan gyerek aki semennyire sem tud védekezni, de pénzt költeni pontra annál inkább... na ezek miatt van ez. Ha tiszta és rásegítés nélküli védelem lenne, akkor ezek befejeznék a fifát pár nap alatt, mert mindenki rommá verné őket. Szóval értem a koncepciót, de ez így botrányos.

Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mozilla Firefox
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen autót vegyek?
- Suzuki topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest