Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
Chereiose
üzenetére
Komolyan mondom hogy idén David Silva Odegaard Joao Felix Camokkal játszottam Suarez csatárba (gondoltam mindegy a pace, mert beharongozták hogy milyen fontosak a statok) hát mondanom sem kell hogy nincs így sok esetben.
Nyílván Mbappé 10x jobb lenne mint Teixeira de 3K vs 1,2 millió. Aki még alternatíva lenne Werner vagy Vardy de most minden trollság vagy elfogultság nélkül mondom hogy hozza a szintjüket így inkább farmolom a coint.
A legnagyobb csalódás az volt hogy vettem egy Militao-Marquinhos CB párost, nem mondom hogy rosszak. De ez a Clinton Mata-Dzhika tengely is van olyan jó.
Próbáltam lassab de jobb védő statokkal rendelkező playereket de körbefutják őket hiába van 90-es helyezkedésük chem kártya nélkül.
Szóval ugyan az van mint tavaly, vannak olyan játékosok akiket nem tudsz megmagyarázni miért olyan jók.
Nézhetem a traiteket meg a work ratet meg a statokat de nem hiába vágnak a fejedhez egy Chiellini-Bonucci-Koulibaly 3-mast egy 83-mas Gomez áráért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Robotporszívók
- Grand Prix - Új névvel térnek vissza egy legendás sorozat klasszikus epizódjai
- Autós topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- TCL LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
- Objektívek topikja
- Akváriumházba akvárium-AIO-t!
- További aktív témák...
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest