Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
igen igazad van.
csak olyan érdekes, hogy mindig az ilyen csapatoknál van az, hogy a ronáldót, mbappét, messit, pogbát stb. nem lehet szerelmi, mert egyből szabad, vagy piros.
persze ha ő utolsó emberként felrúgja a csatáromat nemhogy piros, de még sárgát sem kap.ezért írtam azt, ezért gondolom azt, hogy ezek EA támogatott emberek. ő mindent csinálhat, én semmit.
ő az első perctől kezdve constant pressure és a 59es staminás nejmár nem fárad el, nálam meg már a 10. percben full 0 staminás az összes játékosom, ha én is constant pressurera állítom.
és jó pár meccs lejátszás után vettem észre, hogy amit fent leírtam az mind az olyan csapatoknál jön elő amit ez előző hozzászólásomban írtam (3-4 icon, mbappé, ronáldó, neymár, messik vannak a csapatban)
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Battlefield 6
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest