Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ShiberMonkey

senior tag

Na ki is farmoltam gyorsam a WL pontszámot DIV2 ben. Idáig 2 meccset hoztam vissza 4:1ről, baromi nehéz úgy védekezni hogy átbugolnak rajtad a játékosok, csapatom [link] .
    Amit észre vettem az az hogy nem éri meg kapusra költeni De Geanak, Curtoisnak,Ter Stegennek is gurítottam már 4-et.
    Sebesség számít támadásnál, de nem minden, DIV2 ben most mindenki drop backet játszik így 1 gyors csatár (Muriel) és egy All round (Ilicic van "beállósként"). CAM (Ribery) elmegy, de ide kell egy olyan player aki ST-CAM típus (feltéve ha 4-1-2-1-2(2) vel játszil az ember) Papu Gomez vagy Dybala jó lenne.
    CM-eknek meg All Rounderek kellenek Radja-Vidal elején megteszi, késöbb viszont Agilisebb játékosokat kéne szereznem (meglátjuk mit dob a gép csütörtökön).
    CDM igazából itt Barella minden megcsinál plusz pont a Med/High workrate nem kószál előre.
    Koulibaly-Manolas tengely hááát amikor Smalling meg Lindelöf jobb mint ők elgondolkodom azon megérte-e (meg amúgy de azért nem annyival jobbak) Klasszikus FIFA védők Pace Pace Pace (hiába játszom drop backen így is mögém tudják adni).
    A két szélső Mojica és Malcuit eléggé jól teszik a dolgukat, természetesen késöbb csere lesz, de talán Ők lesznek az utolsók.
    Összeségében próbáltam 3-5-2-t 4-4-2-t és 4-2-3-1et játszani de ami idén meta lehet/lesz az a 4-1-2-1-2(2) szolíd védelemben és támadásban is. Kell hozzá türelem mire eljuszt a kapuig de mindig van hova passzolni és a két csatár miatt egyszerűbb a high pressinges ellenfeleket kijátszani ( ilyenkor érdemes benyomni az attacking full back opciót valamint kontrázni a team pressel).
    Bocsánat a hosszú posztért. :R

Új hozzászólás Aktív témák