- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madzag cf
újonc
Köszönöm a tippeket srácok
gjoe: Kane-t tuti imádnám, ha lenne rá cash, nagyon szerettem vele játszani, de szerencsére megtaláltam ezt a fórumot és megerősítettétek, hogy alapból lassú, viszont az az extra, gyors lapja nagyon kemény lehet.
Nandinagy: az alap Bruno KdB cseréje, amúgy tényleg mindig jó, de a többin is elgondolkodom, mert egyszer már segítettél, akkor is igazad lett
Aguinaga: Suker nálam zseniális, de ez lehet, hogy szubjektív, mert hatalmas kedvencem volt aktív játékos korában, aztán így máshogy néz rá az ember. A legtalálóbb az, hogy 10/7-szer hihetetlen gólokat rúg, erős, gyors, pontos, de a maradék 3 alkalommal a kihagyhatatlant is kihagyja. Nálam nagyon termel, őrület gólátlaga van. Pedig leginkább csak a 4+ WF, ballábas csatárokat keresve futottam bele, igaz, a nosztalgiafaktor miatt többet szántam rá, mint egy sima, hasonló játékos ára, de nálam tényleg nagy game changer. Most amúgy Rijkaard is, nagy Milan fan voltam még az idejében, azért startoltam rá, de hatalmas a pályán is, úgyhogy nem bántam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bluetooth hangszórók
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 2K OLED 165Hz 500NIT
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest