Hirdetés
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madzag cf
újonc
Köszönöm a tippeket srácok
gjoe: Kane-t tuti imádnám, ha lenne rá cash, nagyon szerettem vele játszani, de szerencsére megtaláltam ezt a fórumot és megerősítettétek, hogy alapból lassú, viszont az az extra, gyors lapja nagyon kemény lehet.
Nandinagy: az alap Bruno KdB cseréje, amúgy tényleg mindig jó, de a többin is elgondolkodom, mert egyszer már segítettél, akkor is igazad lett
Aguinaga: Suker nálam zseniális, de ez lehet, hogy szubjektív, mert hatalmas kedvencem volt aktív játékos korában, aztán így máshogy néz rá az ember. A legtalálóbb az, hogy 10/7-szer hihetetlen gólokat rúg, erős, gyors, pontos, de a maradék 3 alkalommal a kihagyhatatlant is kihagyja. Nálam nagyon termel, őrület gólátlaga van. Pedig leginkább csak a 4+ WF, ballábas csatárokat keresve futottam bele, igaz, a nosztalgiafaktor miatt többet szántam rá, mint egy sima, hasonló játékos ára, de nálam tényleg nagy game changer. Most amúgy Rijkaard is, nagy Milan fan voltam még az idejében, azért startoltam rá, de hatalmas a pályán is, úgyhogy nem bántam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Tőzsde és gazdaság
- Ubiquiti hálózati eszközök
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- GTA VI
- iPhone topik
- GL.iNet OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest