Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple MacBook
- ASUS ROG Ally
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madzag cf
újonc
Köszönöm a tippeket srácok
gjoe: Kane-t tuti imádnám, ha lenne rá cash, nagyon szerettem vele játszani, de szerencsére megtaláltam ezt a fórumot és megerősítettétek, hogy alapból lassú, viszont az az extra, gyors lapja nagyon kemény lehet.
Nandinagy: az alap Bruno KdB cseréje, amúgy tényleg mindig jó, de a többin is elgondolkodom, mert egyszer már segítettél, akkor is igazad lett
Aguinaga: Suker nálam zseniális, de ez lehet, hogy szubjektív, mert hatalmas kedvencem volt aktív játékos korában, aztán így máshogy néz rá az ember. A legtalálóbb az, hogy 10/7-szer hihetetlen gólokat rúg, erős, gyors, pontos, de a maradék 3 alkalommal a kihagyhatatlant is kihagyja. Nálam nagyon termel, őrület gólátlaga van. Pedig leginkább csak a 4+ WF, ballábas csatárokat keresve futottam bele, igaz, a nosztalgiafaktor miatt többet szántam rá, mint egy sima, hasonló játékos ára, de nálam tényleg nagy game changer. Most amúgy Rijkaard is, nagy Milan fan voltam még az idejében, azért startoltam rá, de hatalmas a pályán is, úgyhogy nem bántam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Óra topik
- Assetto Corsa EVO
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Xduoo TA-20 plus csöves fejhallgató erősítő tuning csövekkel
- Új Asus Vivobook 15 FHD OLED Ryzen5 7520U 4.3Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 610M Win11 Garancia
- Elmag Yamaha motoros áramfejlesztő aggregátor
- Eladó több db belső (3.5) merevlemez
- Logitech G535 Lightspeed Kék - Garancia (mediamarkt), gyönyörű állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest