- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Tápos kibeszélő offtopik
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebigK
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
3 gyozelemert egy rakas szar, tegnap tapasztaltam. 2-1re buktam a dontot, jott egy premium gold players meg egy gold players pack. Legalabb kiprobaltam egyket jobb lapot. Freeze dembele fasza, de passzolni nem tud, bruno elso if lapja cheat, bele se gondolok milyen lehet a tobbi, mbappe itt is isten, messi nagyon jo, nem ertem miert annyira olcso, if saint maximin nem rossz, de annyit nem ér, salah meglepoen OP 7 chemen is, rulebreaker pogba szintén isten
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest