Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• toxicjew

addikt

válasz #08094976 #8262 üzenetére

Nem vagyok egy kifejezetten jó játékos, de javasolnék pár dolgot:

1. ne vágj neki a wlnek elvárásokkal, ne legyen kitűzött cél, csak játssz.
    2. legyen egy bejáratott, jó (a játékstílusodhoz fekvő) taktikád, illetve vészhelyzetekre még 2-3.
    3. a meccsek korai szakaszában egyből le lehet vágni, hogy az ellenfeled mit játszik, próbálj meg alkalmazkodni hozzá, ha spameli a cseleket akkor már tudni fogod mikor mit fog megpróbálni, mert az emberek a mi szintünkön nem képesek többféle játékstílust tolni. Ha futni fog a szélen, akkor 90 percig azt fogja csinálni.
    4. ha könnyen felidegesít a játék (mint engem), akkor kisebb csomagokban játssz. Én 5-6, max 7 meccset szoktam egyhuzamban letolni, többre nem vagyok képes, mert lankad a figyelmem és mivel a játék és a szerver is egy rakat szar, így pár meccs után már ideges vagyok. Ez pedig kihat a teljesítményemre.
    5. hidratálj folyamatosan.

Így hirtelen ennyi, biztos vagyok benne, hogy nem vagy annyira rossz játékos, hogy csak 3 win sikerüljön, a csapatod sem vészes (de pár helyen azért változtass), én pl. még mindig szinte full gold csapattal játszom (de már kurva nehéz, annyi godsquad jön szembe...).

Új hozzászólás Aktív témák