Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
válasz
üzenetére
Nem vagyok egy kifejezetten jó játékos, de javasolnék pár dolgot:
1. ne vágj neki a wlnek elvárásokkal, ne legyen kitűzött cél, csak játssz.
2. legyen egy bejáratott, jó (a játékstílusodhoz fekvő) taktikád, illetve vészhelyzetekre még 2-3.
3. a meccsek korai szakaszában egyből le lehet vágni, hogy az ellenfeled mit játszik, próbálj meg alkalmazkodni hozzá, ha spameli a cseleket akkor már tudni fogod mikor mit fog megpróbálni, mert az emberek a mi szintünkön nem képesek többféle játékstílust tolni. Ha futni fog a szélen, akkor 90 percig azt fogja csinálni.
4. ha könnyen felidegesít a játék (mint engem), akkor kisebb csomagokban játssz. Én 5-6, max 7 meccset szoktam egyhuzamban letolni, többre nem vagyok képes, mert lankad a figyelmem és mivel a játék és a szerver is egy rakat szar, így pár meccs után már ideges vagyok. Ez pedig kihat a teljesítményemre.
5. hidratálj folyamatosan.Így hirtelen ennyi, biztos vagyok benne, hogy nem vagy annyira rossz játékos, hogy csak 3 win sikerüljön, a csapatod sem vészes (de pár helyen azért változtass), én pl. még mindig szinte full gold csapattal játszom (de már kurva nehéz, annyi godsquad jön szembe...).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- AMD FX
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- World of Tanks - MMO
- Kihal az Orion is, mint TV gyártó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple Beats Studio Buds - SZÜRKE, bluetooth füles
- Torso Electronics S4 - Hangszobrász mintavevő -
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv gar
- Palit GeForce RTX 3080 GamingPro V1 10GB Garanciával!
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4407, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest