Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Plazma TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RigóZsolesz
tag
https://gamepod.hu/dl/upc/2020-12/15/969961_rxxvbhcouguojbfb_20201215_210456.jpg
Base Icon Upgrade... na nekem itt van az a pont amikor a maradék kedvemet is elvette a játék. Mások Pelé meg Ronaldokat nyitnak. Jó nekem ne legyenek ők. De azért ne a játek legszarabb, számomra ismeretlen fos ikonz adja..
még a csere padra se férne be... egy icon ez valami vicc.. ezért a buziért ürítettem ki a klub nagy ratinges részét -,-
Legalább valami hasznalhatót adott volna.Ilyen pancsereket minek raknak egyáltalán az Iconom közé?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
még a csere padra se férne be... egy icon ez valami vicc.. ezért a buziért ürítettem ki a klub nagy ratinges részét -,-