Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RigóZsolesz
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Én személy szerint 0 Ft-ot. Az elején volt egy eladható Aubameyangom 230k körül elment. Meg másfél hete egy IF Rashford. A többi az kisebb nyitás. Minden héten eladtam a csapatot, hogy ne bukjak rajtuk, de így is sikerült minimálisat. Meg volt még Ben Yedder, ő 115k ba ment el az elején. 10-50k között meg adogatott néha. (Aki aközött ment el).
1. WL kimaradt onnantól WL/Rivals/Squad Battle reward minden héten. Egy idő után már sok is volt.
A mostani utólsó csapat bevásárlást beszoptam market crash végett: Mbappe 1,076millióért vettem (most 920k körül van az átlag ára). Féltem ks hogy IF Rasin sokat bukok. Ezért eladtam, hogy Mbappe én legyem a legnagyobb bukásom xD
Mbappe kipróbálása után terveztem Puskás Ferencet, mint end game kártya (ha teljesen bevált volna). De sajna már Mbappe, Pogba, Varane, Mendy it is bekéne áldozni Puskás végett. Jelengleg marad ez a csapat.

Meg van 550k körül. Egy Neymar még jó lenne
később majd kiderül hogy alakúl a piac. Ha lesz lehetőségem, akkor minden féle képpem kiakarom próbálni a magyar Legendat is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Omen RTX 3070 8GB GDDR6 Szép Állapotú Eladó!
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

később majd kiderül hogy alakúl a piac. Ha lesz lehetőségem, akkor minden féle képpem kiakarom próbálni a magyar Legendat is!