Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házimozi haladó szinten
- VR topik
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Google Home/Nest
- Intel találgatós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Vezettem 4-1-re, majd egy váratlan pillanatban disconnect, mert magától lerakta a játékot tálcára (írta is az alt+tabozást).
Nem először fordult már elő, és rohadt bosszantó. Azt hittem, hogy valamilyen más programmal (torrent, vírusírtó, cccleaner) összeakadt, ezért mostanában mindig úgy játszottam, hogy előtte mindent kilövök, de ezek szerint mégse ez a probléma forrása. Mit lehet ezzel tenni? Húzzam ki az egeret? 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Rekordrajt ide vagy oda, elbocsátások jönnek a Battlefield-stúdióknál
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Facebook és Messenger
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi haladó szinten
- NIOH 3
- VR topik
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- DJI mini 3 drón display unit
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem először fordult már elő, és rohadt bosszantó. Azt hittem, hogy valamilyen más programmal (torrent, vírusírtó, cccleaner) összeakadt, ezért mostanában mindig úgy játszottam, hogy előtte mindent kilövök, de ezek szerint mégse ez a probléma forrása. Mit lehet ezzel tenni? Húzzam ki az egeret?