Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sz_abika

addikt

Fasz kivan. Azt hittem nem lehet már 50% alá esni winratioval, de sikerült. Mióta a sima gold csapattól megváltam, mindenféle flancos designokra, azóta elképesztően rosszul megy a game.
    Eközben meg sorra jönnek az untrade lapok, amiket nem tudok beépíteni. A tegnapi nagy BF közepette egyik flash adott egy Kimmich+Dybala párost egy csomagban, amugy meg ilyen Acunaknak kellett örülni.

Ez a merítés amúgy, nem tudom mit kéne csinálni. Rashford értelmezhetetlenül rossz középpályán és a szélen. Kantem eskü lassabb mindenki másénál. Jesus elkezdte mellérugdosgatni a ziccereket. Adama jópofa hogy gyors, de ha a labdába lábbal kell érnie, gyalázat. Neuer csak abból nem kap gólt, ha valaki a K üléssor mögé küldi a labdát.
    Egyedül aki megéri az Koeman, nagyon kellemes meglepetés, főleg amennyiért hozzájutottam. Delaney ára sem véletlen hogy megint megindult 70 fölé, bár rengeteg tizenegyest hoz össze, de legalább a felét visszahozza szögleteknél fejjel.
    Kispadot meg látjátok, a két CB-t leszámítva untrade mindenki. 4-1-2-1-2 megbukott, kevés ellenfél ellen jó csak, 4231 az alap.

Új hozzászólás Aktív témák