Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Ez a játék botrányos nem a lövések. 2 dolog kell ebben a játékban:
-Legyél német
-Nyomjad orrba szájba a pressuret.
[link] itt például mitől lett Neymar olyan látványosan lassú miután ziccerbe mehettem volna?
Stamina volt. A sprintet nyomtam. Akkor mivan?Ráadásul a gyerek is későn váltott embert mert még ehhez is segghülye. De nem baj akkor Neymar majd belassít.
Az összes meccsemet ledominálom.Az előző meccsen kikaptam 2-1-re. 18 autoblockot kaptam a 16oson belül. Már nem is védekezik senki. 1 emberrel futkározik azt a többit intézi az autoblock

Nem kapok erősebb ellenfeleket mint 8-0 előtt. Az előző hszben a 2 ziccerem is azon a meccsen volt amin először kikaptam. Alisson 3. meccsen kap 20-25 méterről gólt mert nem előrevetődik hanem hátrafele.
Védekezhetnék jobban mert rengeteg kapott vagy kihagyott gólnál látom, hogy mit kellett volna másképp. De ez olyan mintha nekem 150% kéne egy meccs megnyeréséhez a vak ellenfélnek meg elég ismernie a passz meg a lövés gombot mert a többit intézi a játék

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- GAMEREKNEK Kötelező alaplap!!! Akár részletre is! Érdeklődj!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest