Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sati1984
tag
válasz
Gatho87
üzenetére
Engem is nagyon fel tud húzni, ha valaki húzogat órákig és nem hajlandó támadni, és a labdabirtoklást akarja megnyerni. Ilyenkor lelkileg megoldást jelenthet, ha csak a saját játékodat játszod (én mindig így szoktam), de hosszú távon a hatvanhatodik ugyanilyen stílusban játszó ellenfélnél már megértem, hogy elszakadhat a cérna.
Megoldást jelenthet esetleg ez a guide.
Ez a 4-2-2-2-es felálláshoz van (az én kedvencem!) de adoptálható talán más felállásokra is. A lényege annyi, hogy az aranycsapat stílusában tudsz vele játszani, azaz lehet, hogy kontrából sokat kapsz, de a támadásaid sokkal effektívebbek lesznek tőle, így majd csak több gólt szerzel, mint amennyit kapsz
Így totál nyílt sisakkal neki lehet esni bármilyen ellenfélnek, és - elvileg - az ilyen húzogató bohócokat is neutralizálni lehet ezekkel a beállításokkal, hamar vissza lehet szerezni a labdát, és megint mehet a támadás.
Én még a DIV10-ben szenvedek, mert nálam mindig ugyanaz a FIFA játékok ritmusa - az első pár hónap DIV10-9-8-ban telik, utána tudom elkapni a fonalat, hozzászokni a játékhoz. Amit mondhatok, az az, hogy amióta ezt beállítottam, legalább 3-4 gólt mindegyik meccsemen szerzek, és csak úgy szórom a kapura tartó lövéseket, a végeredménytől függetlenül nagyon élvezetes a játék. Nekem amúgyis bejön a 21 mechanikailag eddig, de ez rátett még egy lapáttal
Elvileg akár DIV1-ben is bőven használható, ahogy a sok szerző és a sok komment tanúskodik is róla. Angoltudás nélkül is levágható a lényeg, hogy melyik pozira milyen utasítást kell tenni, width, depth, ilyesmik, szerintem érdemes kipróbálni.
Így kezdődik:
Just like my 41212(2), I play this formation aggressively. You won't catch me sitting back with 70% possession and a couple of shots on goal. It's not how I play FIFA, and kill me if I ever do. Just like my previous guide, I aim to blitz my opponents and outscore them. Frequently, against opponents of similar skill, I will have games that end 5:3, 6:4 etc. Bad players get shit on. Big time. We will be creating chance after chance with this set up.
Ez asszem pont leírja azt, amit el szeretnénk érni
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest