Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sati1984

tag

válasz Gatho87 #3871 üzenetére

Engem is nagyon fel tud húzni, ha valaki húzogat órákig és nem hajlandó támadni, és a labdabirtoklást akarja megnyerni. Ilyenkor lelkileg megoldást jelenthet, ha csak a saját játékodat játszod (én mindig így szoktam), de hosszú távon a hatvanhatodik ugyanilyen stílusban játszó ellenfélnél már megértem, hogy elszakadhat a cérna.

Megoldást jelenthet esetleg ez a guide.

Ez a 4-2-2-2-es felálláshoz van (az én kedvencem!) de adoptálható talán más felállásokra is. A lényege annyi, hogy az aranycsapat stílusában tudsz vele játszani, azaz lehet, hogy kontrából sokat kapsz, de a támadásaid sokkal effektívebbek lesznek tőle, így majd csak több gólt szerzel, mint amennyit kapsz :D :DD :D

Így totál nyílt sisakkal neki lehet esni bármilyen ellenfélnek, és - elvileg - az ilyen húzogató bohócokat is neutralizálni lehet ezekkel a beállításokkal, hamar vissza lehet szerezni a labdát, és megint mehet a támadás.

Én még a DIV10-ben szenvedek, mert nálam mindig ugyanaz a FIFA játékok ritmusa - az első pár hónap DIV10-9-8-ban telik, utána tudom elkapni a fonalat, hozzászokni a játékhoz. Amit mondhatok, az az, hogy amióta ezt beállítottam, legalább 3-4 gólt mindegyik meccsemen szerzek, és csak úgy szórom a kapura tartó lövéseket, a végeredménytől függetlenül nagyon élvezetes a játék. Nekem amúgyis bejön a 21 mechanikailag eddig, de ez rátett még egy lapáttal :C

Elvileg akár DIV1-ben is bőven használható, ahogy a sok szerző és a sok komment tanúskodik is róla. Angoltudás nélkül is levágható a lényeg, hogy melyik pozira milyen utasítást kell tenni, width, depth, ilyesmik, szerintem érdemes kipróbálni.

Így kezdődik:

Just like my 41212(2), I play this formation aggressively. You won't catch me sitting back with 70% possession and a couple of shots on goal. It's not how I play FIFA, and kill me if I ever do. Just like my previous guide, I aim to blitz my opponents and outscore them. Frequently, against opponents of similar skill, I will have games that end 5:3, 6:4 etc. Bad players get shit on. Big time. We will be creating chance after chance with this set up.
    Ez asszem pont leírja azt, amit el szeretnénk érni :DD

Új hozzászólás Aktív témák