Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
aki használja a támadó taktikánál a FAST BUILD UP-ot azoktól kérdezném, hogy nálatok is behalt ez a taktikai beállítás vagy csak a mai nap én nyertem az "akármi van beállítva úgyse úgy fog működni, ezzel segítjük az ellenfelet" EA sorsolásos játékban?
Tegnap minden okes volt, ma meg az összes meccsen amit lejátszottam Kb. 15 db nem működött. álltak egy helyben a játékosaim.
olyan volt mintha a támadásnál lett volna a drop back beállítva. senki nem ment előre. egy átkozott kontrát nem tudtam vezetni mert szinte csak azok a játékosok mozogtak akiket én irányítottam
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kedvenc zene a mai napra
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konteó topic
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- sziku69: Szólánc.
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 Eladó!
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 - Gari 2033.10.21.- ig - Eladó!
- Újszerű SteelSeries Arctis 9X Wireless Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Nintendo Switch Pro kontroller - Monster Hunter Rise
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- Microsoft Surface Laptop Studio 2in1 / i5-11300H 16GB RAM Érintőkijelző
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest