Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
aki használja a támadó taktikánál a FAST BUILD UP-ot azoktól kérdezném, hogy nálatok is behalt ez a taktikai beállítás vagy csak a mai nap én nyertem az "akármi van beállítva úgyse úgy fog működni, ezzel segítjük az ellenfelet" EA sorsolásos játékban?
Tegnap minden okes volt, ma meg az összes meccsen amit lejátszottam Kb. 15 db nem működött. álltak egy helyben a játékosaim.
olyan volt mintha a támadásnál lett volna a drop back beállítva. senki nem ment előre. egy átkozott kontrát nem tudtam vezetni mert szinte csak azok a játékosok mozogtak akiket én irányítottam
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 10 hasznos trükk Xiaomi / Redmi / Poco telefonokhoz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby rádiós topik
- SSD kibeszélő
- Spórolós topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete titán használt, karcmentes 90% akku (344 ciklus) 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest