-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
Dettó. Bal lábas vagyok, így azokat jobban el tudom "helyezni térben" a kapura mikor finesse-t lövök. :)
Így mikor jobbra támadok, az könnyebb számomra (támadásfelépítés, labdavezetés, lövés). Bal oldali kapura kicsit másképp áll össze a játékom. Bár az is igaz hogy jobb lábas finesse shotok is mennek (a jatékban), ha megvan az a bizonyos szög, meg előtte az 5*skill (tudod, az az idegbeteg rángatós... Passz ezeknek mi a neve).Digestive: én Cruyffal vagyok így. Legjobb játékos a Fifában számomra, Neymarral együtt. (A játék ezen szakaszán persze vannak olcsó alternatíváik, de egy Atal nem egy Neymar, még ha statokban hozza is a szintet). Igaz, idén vsz nem fogom már megvenni (TOTS Neymar jött). Cruyff SBC meg sztem mocsok sokba fog kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipari strapatelefon 4G-vel és PTT-támogatással a HMD-től
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Nyaralás topik
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Synology NAS
- VR topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- 191 - Lenovo Legion 5 (15AKP10) - AMD Ryzen AI 7 350, RTX 5060 (ELKELT)
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs