Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- iPad topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- RAM topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- MWC 2026: Könnyen megmarkoltuk a Lenovo Legion Tab ötödik generációját
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
addikt
Prime Dalglish 1000+ meccsnél járt már, de egy ideje szerettem volna már upgrade-elni. Kiraktam egy futties picket este, bedobott egy toty Lewát, mondom király, meg is van Dalglish utódja. Aztán kiraktam az ikon picket, természetesen moments Dalglish lett...
Alapból baromira örülnék neki, mert a prime lapja is brutál volt, szóval gondolom, milyen lehet a moments, de azért nevetséges, hogy hetek, hónapok óta nem adott be olyat a játék, akire lecserélhettem volna, most meg fél órán belül dob kettőt, de így az egyiket ki kell majd hagynom. Ráadásul bár Dalglisht már cserélni akartam, főleg mert CAM-ban kell játszatnom, és csatárként lenne az igazi, de a moments lapját sokkal nehezebb szívvel hagynám ki. Szóval kösz EA, hogy még akkor is szarul járok, amikor igazából jókat nyitok 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Alapból baromira örülnék neki, mert a prime lapja is brutál volt, szóval gondolom, milyen lehet a moments, de azért nevetséges, hogy hetek, hónapok óta nem adott be olyat a játék, akire lecserélhettem volna, most meg fél órán belül dob kettőt, de így az egyiket ki kell majd hagynom. Ráadásul bár Dalglisht már cserélni akartam, főleg mert CAM-ban kell játszatnom, és csatárként lenne az igazi, de a moments lapját sokkal nehezebb szívvel hagynám ki. Szóval kösz EA, hogy még akkor is szarul járok, amikor igazából jókat nyitok