Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
én tegnap szerencsére elég Zen állapotban ültem le játszani (a vége -60 skill point lett
), úgyhogy nem vágtam ki az egészet a francba. De amik történtek.... komolyan sajnálom, hogy nem vettem fel (egyébként ez is cél a 22-re, hogy felveszem pár meccsem tanulás és elrettentés célból
).
-Oblak egy ártatlan beadást úgy üt a 11-es pont körül tébláboló ellenfél vállára(!), hogy még az ellenfelem is meglepődött, nem is nyomott semmit, lazán bepattant a kapuba.
-a játékosaim folyamatosan összaszaladnak, egymást szerelik, hanyatt vágják magukat, Benny Hill show ehhez képest királydráma
-gólba tartó lövést a saját, gólvonalon bénázó csatárom fejel ki, furcsa, beguggolt pozícióban, mint aki épp kábelt fektet... persze így les is ráadásul
Komolyan, ezek már annyira durvák voltak, hogy inkább már csak röhögni tudtam én is.
Amúgy amit írtál nem tudom miért van: néha nekem is vannak +100-120 skill pontos növekedések, aztán jön egy széria, amikor nálam kevesebb skill pontosok úgy aláznak, hogy közöm sincs a meccshez. És nem csak egy-egy meccs, hanem zsinórban. Ilyenkor sokszor benne van, hogy visszalátogatok egy divvel lejjebb... És nem, szerintem ez nem derankolás, mert a hét legkülönbözőbb napjain is történt már ilyen. Mindegy, lesz@rom...
a következő rész jobb lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- PlayStation 5
- PlayStation 4
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gumi és felni topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PayPal
- További aktív témák...
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), úgyhogy nem vágtam ki az egészet a francba. De amik történtek.... komolyan sajnálom, hogy nem vettem fel (egyébként ez is cél a 22-re, hogy felveszem pár meccsem tanulás és elrettentés célból