Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bodnar123

őstag

válasz Nandinagy #19484 üzenetére

Én májusig PESel játszottam. Simán elcserélném annak a játékmechanikáját erre. Az legalább hasonlít a focira. Ha itt megnézed a profik meccsét és ott akkor elég vaknak kell lenni, hogy az ember ne lássa a különbséget. Ez a senki nincs a labdás közelébe de már eltoltam 3 dinho cselt és két backhealt elég kabaré. Viszont hosszú távon a pes nem tud lekötni, mert csak meccsek vannak, és azokkal se mész ugye semmire. Így egy idő után semmi cél nincs. Cserébe nem lehet játékfüggőnek lenni vele. Amúgy rengeteg mechanika van a fifában,de a góljaim java részét vagy letámadás után kapom, ami irreális (10 mezőnyjátékos rakétaként támad le) vagy egy jó hangsebességes labda megtolás (ratmeg és társai)... Mindenesetre a pesben is néha át gurul a labda a védő lábán. Szóval a csalás ott is megy. Viszont nem ennyiszer. Cserébe ott is a vízilabda meccs eredményeket azzal akarják kivédeni, hogy amint indítassz valakit, az visszarántódik... Szóval nehéz. Valószínűleg sose lesznek ezek igazán jók, mert vagy a gép helyetted mozgatja jól a maradék 10 mezőnyjátéksot, vagy rosszul, de akkor meg 20 gól simán jön egy meccsen.

Új hozzászólás Aktív témák