Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
Madn!ght
üzenetére
hétvégén volt egy meccs. Láthatóan jobban játszott a másik. Ezt észre lehet már venni abból milyen skilleket nyom, milyen mozdulatokat csinál bizonyos szitukban. Két gólt úgy bevert az elején, hogy közöm nem volt hozzá. Na mondom ok még egy aztán lépek. Erre teljesen lebutultak a játékosai nulla passz, nem csinált semmit egyenlítettem. Persze a 89-ben azért talált még egy gólt de annyira észrevehetően elkezdett 2-0nál nekem lejteni a pálya. Vicces.
Valóban igaz amit mondasz ezt csak akkor lehet élvezni, ha teljesen el tudod engedni és el tudod fogadni azt ami történik. Annyira próbáltam így játszani mégis asszony szerint folyamatos ordibálás volt a hétvége (mondjuk túloz
)Azt viszont már én sem hiszem hogy ezt nem direkt csinálják ilyenre. Ha ez csak el van baxva akkor az nagyon durva
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Filmvilág
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- HP ProBook 6560b, 15,6" HD+, i5-2520M CPU, 8GB DDR3, 500GB HDD, W10, Számla, garancia ( olvasd végi
- Lenovo Thinkpad L450, 14" HD, i3-5005U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- HP ProBook 650 G2 15,6" FHD, i5-6200 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- iPhone 15 Pro 256GB 88% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Tekken 7 Playstation 4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)