Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
Madn!ght
üzenetére
hétvégén volt egy meccs. Láthatóan jobban játszott a másik. Ezt észre lehet már venni abból milyen skilleket nyom, milyen mozdulatokat csinál bizonyos szitukban. Két gólt úgy bevert az elején, hogy közöm nem volt hozzá. Na mondom ok még egy aztán lépek. Erre teljesen lebutultak a játékosai nulla passz, nem csinált semmit egyenlítettem. Persze a 89-ben azért talált még egy gólt de annyira észrevehetően elkezdett 2-0nál nekem lejteni a pálya. Vicces.
Valóban igaz amit mondasz ezt csak akkor lehet élvezni, ha teljesen el tudod engedni és el tudod fogadni azt ami történik. Annyira próbáltam így játszani mégis asszony szerint folyamatos ordibálás volt a hétvége (mondjuk túloz
)Azt viszont már én sem hiszem hogy ezt nem direkt csinálják ilyenre. Ha ez csak el van baxva akkor az nagyon durva
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sweet.tv - internetes TV
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Képregény topik
- Gyúrósok ide!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)