- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- NVIDIA® driverek topikja
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Én sem értem. Pont Bruno lapja alapján gondoltam hogy mehet feljebb az ára olyan 2,5 körülre. Aztán tegnap este 10 meccs után volt egy érzésem hogy kis bukóval, de el kellene adni... Kár érte. :) A valódi fociban baromi jó a srác.
CDM/CM-be drága, CAM-be meg nem való. Túl sok lehetőséget hagyott ki, míg Renato ezzel szemben bevarrta futtából a távoli (17-18m-es) bombákat CM-ként. Essien meg fasza a CDM poszton. Szóval fölösleges is már De Jong :(.
Mindegy, legalább kipróbáltam. Amit Cruyff-ot nyertem azt De Jongon buktam.Coutinho-hoz már vennem kellett pár foddert :) (Rodri talonban TOTS SbChez). Kíváncsi leszek hogyan tolja majd.
Lehet veszek 3-400 rare gold playert, aztán küldök egy kisebb LaLiga upgrade-et. :)
Az mikor jön?
Új hozzászólás Aktív témák
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Energiaital topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Tőzsde és gazdaság
- Arc Raiders
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
- AKCIÓ! szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7-13700HX RTX4080 32GB DDR5 1TB QHD240 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest