Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Én sem értem. Pont Bruno lapja alapján gondoltam hogy mehet feljebb az ára olyan 2,5 körülre. Aztán tegnap este 10 meccs után volt egy érzésem hogy kis bukóval, de el kellene adni... Kár érte. :) A valódi fociban baromi jó a srác.
CDM/CM-be drága, CAM-be meg nem való. Túl sok lehetőséget hagyott ki, míg Renato ezzel szemben bevarrta futtából a távoli (17-18m-es) bombákat CM-ként. Essien meg fasza a CDM poszton. Szóval fölösleges is már De Jong :(.
Mindegy, legalább kipróbáltam. Amit Cruyff-ot nyertem azt De Jongon buktam.Coutinho-hoz már vennem kellett pár foddert :) (Rodri talonban TOTS SbChez). Kíváncsi leszek hogyan tolja majd.
Lehet veszek 3-400 rare gold playert, aztán küldök egy kisebb LaLiga upgrade-et. :)
Az mikor jön?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Interactive Brokers társalgó
- Honda topik
- Házimozi belépő szinten
- Path of Exile 2
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest