-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Ja jól néz ki
Én csak azért gondolkodom rajta mert 5 skill és középső ember. Az meg elég kevés van idén. Úgy is lesz duplicate totsom majd megint. 
De Jongot meg sajnálom. Én nem értem, hogy mi alapján alakulnak az árak. Ez a De Jong nálam Bruno felett áll középpályás statokban. Nyilván a lövése messze van tőle de a def+phy az ott van azért
Annyi, hogy az a Bruno bármilyen poszton eltudna játszani.#15926bubuska10
Ennek a press after possession lossnak annyi köze van a gegenpresshez mint a cselezésnek annak amit a brazilok csináltak régen.
Alapvetően hülyére focizom az összes ilyen presselő ellenfelet. Itt nem azzal van a baj hogy pressel.
Hanem, hogy pár meccsen press után lebutítja a játékosaim mind passzok mind fizika mind dribbling terén addig míg ki nem tud egyenlíteni. Ehhez nem kell semmilyen tudás. Ez olyan mintha a valóságban hülyére lenne focizva valaki aztán a letámadás után az amúgy jobb csapat tagjai hirtelen nem tudnának átvenni egy labdát meg az összes passzuk 3 méterekkel menne a társ mellé pont az ellenfélhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- Apple iPhone 12 Pro 128Gb, kártya független, arany színben
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gar
- Alienware 17r4 olvass
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én csak azért gondolkodom rajta mert 5 skill és középső ember. Az meg elég kevés van idén. Úgy is lesz duplicate totsom majd megint.