Hirdetés
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Canon EOS DSLR topic
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Ja jól néz ki
Én csak azért gondolkodom rajta mert 5 skill és középső ember. Az meg elég kevés van idén. Úgy is lesz duplicate totsom majd megint. 
De Jongot meg sajnálom. Én nem értem, hogy mi alapján alakulnak az árak. Ez a De Jong nálam Bruno felett áll középpályás statokban. Nyilván a lövése messze van tőle de a def+phy az ott van azért
Annyi, hogy az a Bruno bármilyen poszton eltudna játszani.#15926bubuska10
Ennek a press after possession lossnak annyi köze van a gegenpresshez mint a cselezésnek annak amit a brazilok csináltak régen.
Alapvetően hülyére focizom az összes ilyen presselő ellenfelet. Itt nem azzal van a baj hogy pressel.
Hanem, hogy pár meccsen press után lebutítja a játékosaim mind passzok mind fizika mind dribbling terén addig míg ki nem tud egyenlíteni. Ehhez nem kell semmilyen tudás. Ez olyan mintha a valóságban hülyére lenne focizva valaki aztán a letámadás után az amúgy jobb csapat tagjai hirtelen nem tudnának átvenni egy labdát meg az összes passzuk 3 méterekkel menne a társ mellé pont az ellenfélhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cudy routerek
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Én csak azért gondolkodom rajta mert 5 skill és középső ember. Az meg elég kevés van idén. Úgy is lesz duplicate totsom majd megint.