Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MarioAna

senior tag

Jól indul idén az online gyerekek....div 5 rank 3 PC-n tapasztalatok alapján:
    Jose Gimenez a legjobb védő a játékban, irtózatos amit leműve, Diego Carlso szintén (de csak ha ellened van persze)l. RB és LB poziban minimum kell a 99 pace 99 agility + balance kombó. Mukiele ott használhatatlan még shadowwal is 10/100-on, gyakorlatilag egy busz.
    CB-ben nem számít, inkább az STR/DEF statok csak, David Luiz is volt ellenem és simán levette a pályáról a Rashica-Brandt-Bellarabi hármast.
    Úgy láttam, a meta lehet az idén ismét a háttal történő finesse shot, Wernerrel a gyerek 3 ilyet vert 16-oson kívülről .
    Egy meccsen sem kaptam 3-nál kevesebb gólt úgy, hogy szerintem én kifjezetten jól védekezek.

Alapból kell állítani valami player switchinget egyébként? Picsánrúgott labdát a védőim csak nézik, nekem kell a levegőben lévő bogyeszt lekövetni full manuál controllal, mert nem is reagálnak rá.
    Hihetelen amúgy mit kihoz a játék belőlem, még vagy két ilyen délután és stroke-ot kapok :DD . Fel kéne fognom nekem is 30 éves fejjel, hogy ennek semmi köze a valódi focihoz és élvezni azt a 2-3 gólt amit meccsenként összeszerencsétlenkedek, nem állandóan nyerni próbálni.

Új hozzászólás Aktív témák