Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
- Autós kamerák
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarioAna
senior tag
Jól indul idén az online gyerekek....div 5 rank 3 PC-n tapasztalatok alapján:
Jose Gimenez a legjobb védő a játékban, irtózatos amit leműve, Diego Carlso szintén (de csak ha ellened van persze)l. RB és LB poziban minimum kell a 99 pace 99 agility + balance kombó. Mukiele ott használhatatlan még shadowwal is 10/100-on, gyakorlatilag egy busz.
CB-ben nem számít, inkább az STR/DEF statok csak, David Luiz is volt ellenem és simán levette a pályáról a Rashica-Brandt-Bellarabi hármast.
Úgy láttam, a meta lehet az idén ismét a háttal történő finesse shot, Wernerrel a gyerek 3 ilyet vert 16-oson kívülről .
Egy meccsen sem kaptam 3-nál kevesebb gólt úgy, hogy szerintem én kifjezetten jól védekezek.Alapból kell állítani valami player switchinget egyébként? Picsánrúgott labdát a védőim csak nézik, nekem kell a levegőben lévő bogyeszt lekövetni full manuál controllal, mert nem is reagálnak rá.
Hihetelen amúgy mit kihoz a játék belőlem, még vagy két ilyen délután és stroke-ot kapok
. Fel kéne fognom nekem is 30 éves fejjel, hogy ennek semmi köze a valódi focihoz és élvezni azt a 2-3 gólt amit meccsenként összeszerencsétlenkedek, nem állandóan nyerni próbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Autós kamerák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- A rend őrei
- További aktív témák...
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Fel kéne fognom nekem is 30 éves fejjel, hogy ennek semmi köze a valódi focihoz és élvezni azt a 2-3 gólt amit meccsenként összeszerencsétlenkedek, nem állandóan nyerni próbálni.