- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- TCL LCD és LED TV-k
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
válasz
Sinya_24
üzenetére
Szoktak ajándékok lenni ha nézed a streamjüket (pl. swap token meg csomagok/spec lapok), de semmit nem ér ha szarrá spameled a chatet. Ezt vmi hülye kitalálta azt azóta ez megy, plusz sztem amit most nyomatnak az vmi kód ami a web appos bugra utalhat amikor bebugolt és voltak akik tudtak játékost addolni meg transfer bant tenni meg ilyenek
Nem szabad nagy streameknél chatet olvasni, nincs értelme.Egyébként sztem rájöttem mi lehet mostanában a baj. Vszinű a netem minősége vagy a szerverek teljesítménye csökkenhetett picit és pont ezen múlhat, hogy az 50/50 meccseimet már nem tudom behúzni. Idén pedig pont sikerült annyit fejlődnöm (részben az új kontroller miatt, ne tudjátok meg milyen volt az a tavalyi...), hogy az ilyen 50/50eket nagyobb részben nyertem már meg, mint veszítettem el. Ez most visszaállni látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ KOMOLY KONFIG nem sürgős, nem alkudozós játszótér
- Gamer pc + aoc gamer monitor 144hz 32" ívelt.
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem szabad nagy streameknél chatet olvasni, nincs értelme.