Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Akciókamerák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
thebigK
üzenetére
Nekem ha komolyakat nem is adott, de elég jól osztogatta. Werner, Alba, Verratti és hasonló 85-86-os lapok.
Közben elég sűrű hétvégém van/lesz, úgyhogy ma 4 meccsre volt időm és sikerült megnyerni mindet.
Utolsó meccsen hányinger volt az egész, természetesen olasz ellenfél olyan hátszéllel, hogy azzal egy 100 éves is 10 mp alatt futná a 100 métert.
Vezetek 2-0-ra, köze nem volt a meccshez aztán hirtelen kb. 2-3 perc alatt 2 gólt lő, onnantól kezdve csak szenvedtem de valahogy sikerült 3-2-re módosítanom. Erre jön a 90. perc, 1 perc hosszabbítás, majdnem gólt lövök és jött a kontra. 92:30-nál lőtt gólt úgy, hogy levitte a szélre és ott még forgott ide-oda, majd bepasszolta az érkezőnek. Másfél percet húzott rá, szánalmas szemét banda. Bezzeg amikor én az 1 perces hosszabbításnál 00:59-nél elhúztam Eusebioval a kapus mellett, rögtön lefújta a meccset pár nappal ezelőtt.
Hosszabbításban végül 5-3 volt a félidőben és kilépett.Csak az nem értem miért kapnak ekkora löketet, mégis miben mások mint mi?
Az EA egész évben tolja a különböző szövegeket, hogy mindenki egyenlő, szivárvány meg "no to racism" és hasonlók. Ezzel az ég világon semmi gond nem lenne, de hol van itt az egyenlőség? Mikor indulhatunk végre egyenlő esélyekkel? Soha...
Ez akkora képmutatás a részükről, hogy már én szégyellem magamat helyettük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vezetékes FEJhallgatók
- Háztartási gépek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Már az új Sony mobil színeit is megnézhetjük
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 MERCURY OC Gaming Edition with RGB - Gari 2029.01.14. -ig - Eladó!
- EliteBook x360 1040 G8 14" FHD IPS érintő i7-1165G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- MacBook 12" Retina 2015, 8/256, 1.1 Ghz Intel M, magyar billentyűzet
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 NITRO+ OC Eladó!
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest