Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi0703
addikt
Elég fura dolog történt. Egyik advanced sbc-hez csinálom a 10 kilépkedős meccset (squad battlesben persze, azt hiszem prora volt állytva ha ez számít), majd pont az 5. után kiírja, hogy osztályozott div rivalsbe (div 9, 270 skillpont, meg 5 vagy 10k coin).
Ilyen mással is történt? Meg egyáltalán ezt, hogy?
Ver az ideg, mert direkt előbb az sbc-ket akartam és majd utána kialakítani egy normális csapatot amivel lenyomhattam volna az osztályozó meccseket.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Core Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Thinkpad T14 GEN 4 FHD+ Core i5 1335U 32GB RAM 512GB NVME Lenov Garancia
- ELADÓ: Kolink Inspire K1 RGB plexi oldallapos fekete ATX számítógépház (+gari/számlás)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ver az ideg, mert direkt előbb az sbc-ket akartam és majd utána kialakítani egy normális csapatot amivel lenyomhattam volna az osztályozó meccseket.