Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Galat74
csendes tag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Az viszont létezik, hogy az ellen kb. 20 másodpercig járatja a labdát, én meg sem tudom közelíteni. Március végén Inaki és társai verik a csapatot, egy cselt sem csinálva. Miközben látom a képernyőn, hogyan laggol, pont az én helyzeteimnél. Pont minden igazságtalan vereségnél van egy transfer eladásom. Ha cselezek, már csel után is ver egy laggot. Ne mondd, hogy nem nyúlnak bele. Mióta nem vettem zöldet, div4-ből div nyolc, négy ikonom van, és vernek a gold csapatok. Kettő rivalst hetek óta nem nyertem egymás után. A február, március account is elver, ha akarják. Egyetlen csel nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB kék 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite Megkímélt állapot 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest