Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarioAna
senior tag
A pre-order packokat én az EA Play Pro miatti Ultimate edition miatt kaptam, az hetente ad 2 darab Rare Gold Packet, abból már 2*2 megjött. Az OTW játékost azt hiszem 9-én kapom, de annyira nem hat meg mert novembertől váltok Xboxra. Majd ott nyitok Puskást (se, max a román verziót)
.Klostermann amúgy is full chemen van már, de igaz, hogy Carlos az egyetlen aki 7 individual chemes...sweeper keeperrel akarom bossolni a saját 16-osomat, ahhoz meg Ter Stegen 39 accelerationje nevetséges, még boostolva is. Plusz Kariussal ha odadobom az ellenfél csatárának, csak nevetek rajta, hogy mennyire realisztikus lett a game, míg egy 88-as kapussal csak ragelnék
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Delta Infrasuite rack PDU ipari kivitel, dobozos
- Palit RTX 3070 GamingPro OC hibátlan, Vác, személyes átvétel
- PALIT RTX 5080 GamingPro 16GB - 36 hó garancia
- Karcmentes Fóliás Apple iPhone 16 Pro 128GB White Titanium ! 3Hó Jótállás
- Apple AirPods 4 type-C töltőtokkal, aktív zajkioltással, ANC, fehér (MXP93ZM/A)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
.
.