Hirdetés
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
De ennek megint nem lenne értelme. Ha nem lennének olcsó ikonok akkor a szegényebb játékosok mit használnának? Nincs mindenkinek pénze 2-3 millás lapokra. A link miatt meg jók lehetnek az ikonok. Linekert nem tartom semmire a játékban de div1-ben kétszer már megfricskázott. Szóval kellenek az olcsóbb ikonok is mert egyrészt jó linkek másrészt semmit nem befolyásolnak. Ha nem lenne gyenge ikon az ikon packok ötször ennyibe kerülnének.
Közben az utóbbi 2 hétben kicsit kiégetett a játék szóval próbáltam lazára venni a figurát a hétvégén. Azt továbbra is tanácsolom mindenkinek, hogy idegenbe semmiképp se menjetek
9-3-ban vagyok most és mindhárom vereségem ott volt. Pedig konkrétan az egyik meccsen 29 ms-em volt. Ennek ellenére a játékosaim ugyanúgy meg sem mozdultak. Stílusosan 2 fejes góllal kaptam ki szögletből ahol a kapusom meg a védőm sem mozdult a labdára
Mondjuk ügyes volt a srác csak kicsit zavart a kapcsolat különbség. A másik 2 meccset inkább hagyjuk 
Szóval megpróbáltam rámenni a minél szebb gólokra. Volt 2-3 olyan helyzetem ami ha bemegy jobban örültem volna neki mint a 30-0-nak

[link] Dalglisht nagyon szeretem mert iszonyat jól vezeti a labdát.
[link] Bappe meg kezd belerázódni.
Riberyvel volt még egy nagyon szép cselsorozatom de a végén kilőtte a kapust aki visszaütötte rá így lett gól. Azzal inkább nem dicsekszem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Call of Duty: Black Ops 6
- OpenWRT topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Elektromos autók - motorok
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Wi-Fi helyett koax? Igen - így működik a MoCA
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
9-3-ban vagyok most és mindhárom vereségem ott volt. Pedig konkrétan az egyik meccsen 29 ms-em volt. Ennek ellenére a játékosaim ugyanúgy meg sem mozdultak. Stílusosan 2 fejes góllal kaptam ki szögletből ahol a kapusom meg a védőm sem mozdult a labdára