Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
De ennek megint nem lenne értelme. Ha nem lennének olcsó ikonok akkor a szegényebb játékosok mit használnának? Nincs mindenkinek pénze 2-3 millás lapokra. A link miatt meg jók lehetnek az ikonok. Linekert nem tartom semmire a játékban de div1-ben kétszer már megfricskázott. Szóval kellenek az olcsóbb ikonok is mert egyrészt jó linkek másrészt semmit nem befolyásolnak. Ha nem lenne gyenge ikon az ikon packok ötször ennyibe kerülnének.
Közben az utóbbi 2 hétben kicsit kiégetett a játék szóval próbáltam lazára venni a figurát a hétvégén. Azt továbbra is tanácsolom mindenkinek, hogy idegenbe semmiképp se menjetek
9-3-ban vagyok most és mindhárom vereségem ott volt. Pedig konkrétan az egyik meccsen 29 ms-em volt. Ennek ellenére a játékosaim ugyanúgy meg sem mozdultak. Stílusosan 2 fejes góllal kaptam ki szögletből ahol a kapusom meg a védőm sem mozdult a labdára
Mondjuk ügyes volt a srác csak kicsit zavart a kapcsolat különbség. A másik 2 meccset inkább hagyjuk 
Szóval megpróbáltam rámenni a minél szebb gólokra. Volt 2-3 olyan helyzetem ami ha bemegy jobban örültem volna neki mint a 30-0-nak

[link] Dalglisht nagyon szeretem mert iszonyat jól vezeti a labdát.
[link] Bappe meg kezd belerázódni.
Riberyvel volt még egy nagyon szép cselsorozatom de a végén kilőtte a kapust aki visszaütötte rá így lett gól. Azzal inkább nem dicsekszem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 9700x AM5 CPU - garancia 2028.05. hóig
- Philips Evnia 27M2N8500 QD-OLED monitor 1440p 360Hz ALZA garancia
- MacBook Air (2020) M1 processzor, 8GB RAM, 256 GB kiváló állapotban eladó
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Xiaomi Poco Pad 256GB blue
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
9-3-ban vagyok most és mindhárom vereségem ott volt. Pedig konkrétan az egyik meccsen 29 ms-em volt. Ennek ellenére a játékosaim ugyanúgy meg sem mozdultak. Stílusosan 2 fejes góllal kaptam ki szögletből ahol a kapusom meg a védőm sem mozdult a labdára