Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nandinagy

addikt

válasz dkaro #12333 üzenetére

De ennek megint nem lenne értelme. Ha nem lennének olcsó ikonok akkor a szegényebb játékosok mit használnának? Nincs mindenkinek pénze 2-3 millás lapokra. A link miatt meg jók lehetnek az ikonok. Linekert nem tartom semmire a játékban de div1-ben kétszer már megfricskázott. Szóval kellenek az olcsóbb ikonok is mert egyrészt jó linkek másrészt semmit nem befolyásolnak. Ha nem lenne gyenge ikon az ikon packok ötször ennyibe kerülnének.

Közben az utóbbi 2 hétben kicsit kiégetett a játék szóval próbáltam lazára venni a figurát a hétvégén. Azt továbbra is tanácsolom mindenkinek, hogy idegenbe semmiképp se menjetek :D 9-3-ban vagyok most és mindhárom vereségem ott volt. Pedig konkrétan az egyik meccsen 29 ms-em volt. Ennek ellenére a játékosaim ugyanúgy meg sem mozdultak. Stílusosan 2 fejes góllal kaptam ki szögletből ahol a kapusom meg a védőm sem mozdult a labdára :D Mondjuk ügyes volt a srác csak kicsit zavart a kapcsolat különbség. A másik 2 meccset inkább hagyjuk :D
    Szóval megpróbáltam rámenni a minél szebb gólokra. Volt 2-3 olyan helyzetem ami ha bemegy jobban örültem volna neki mint a 30-0-nak :D :D
    [link] Dalglisht nagyon szeretem mert iszonyat jól vezeti a labdát.
    [link] Bappe meg kezd belerázódni. :D Riberyvel volt még egy nagyon szép cselsorozatom de a végén kilőtte a kapust aki visszaütötte rá így lett gól. Azzal inkább nem dicsekszem... ;]

Új hozzászólás Aktív témák