Hirdetés
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- Még optimistán is alábecsülte az AI CPU-igényét az AMD vezetője
- OLED TV topic
- Biztosan felbúgnak a ventilátorok az új GeForce driverrel
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- E-book olvasók
- Modding és elektronikai kérdések
- Hozd azt a cementet, báttya! Készül a Keychron billentyűzet!
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
Milyen meccset játszottam az imént... Meta Ferenc, 352, Szoboszlai balhátvédként kezdett
Iszonyat all out attack volt, nagyon nehéz volt levédekezni. 3:4es állásnál az 57. percben Sissokoval felrúgtam, 11es és piros lap... Az ilyeneket már ismerem, tudtam, hogy középre lövi így kivédtem. Megállítottam, biztos azt hitte kilépek, de behoztam Kimmichet meg Dybalat. Utolsó percben 4:5 (gólörömjeit persze végignéztük), Kuluval sikerült egyenlítenem. Na mondom fasza, lehet jobb lett volna kikapni, de mind1 mostmár lejátsszuk. Behoztam Reinert (nem is tudatosan, csak rányomtam instant a meccs közbeni cserére), gólt lőttem, egyenlített, aztán Reinerrel egy fél ollós gól a 105. percben (itt már ő is megnézett egy gólörömöt
). Majd egyből még 1 gól Kuluval. Aztán feladta a köcsögje
Meccs után néztem, hogy a 8ből 7et Kulu lőtt
Hatalmas elégtétel volt
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4643
- Új ASUS Zenbook 14 OLED Ultra 7 155H 32 gb ram 1tb ssd oled pillekönnyű akksibajnok Gari 2027.05
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Iszonyat all out attack volt, nagyon nehéz volt levédekezni. 3:4es állásnál az 57. percben Sissokoval felrúgtam, 11es és piros lap... Az ilyeneket már ismerem, tudtam, hogy középre lövi így kivédtem. Megállítottam, biztos azt hitte kilépek, de behoztam Kimmichet meg Dybalat. Utolsó percben 4:5 (gólörömjeit persze végignéztük), Kuluval sikerült egyenlítenem. Na mondom fasza, lehet jobb lett volna kikapni, de mind1 mostmár lejátsszuk. Behoztam Reinert (nem is tudatosan, csak rányomtam instant a meccs közbeni cserére), gólt lőttem, egyenlített, aztán Reinerrel egy fél ollós gól a 105. percben (itt már ő is megnézett egy gólörömöt
). Majd egyből még 1 gól Kuluval. Aztán feladta a köcsögje
Meccs után néztem, hogy a 8ből 7et Kulu lőtt