Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
Rabbitf_24 #2698 üzenetére
Én kaposvári, csak Pesten tanulok.
(#2699) brownus
Az perverz dolog, hogy nem erre számítottam az írásod alapján? -
brownus
veterán
-
Jim-Y
veterán
-
kolosanyi
veterán
Tanulás közbeni vérkeringés frissítő: [link] Kétszer csináltam meg, tabatában, most ég az egész törzsem, a vállam, nem kapok levegőt és szakad rólam a víz. Nem is gondolná az ember, hogy egy ilyen kis izé is megterhelő tud lenni.
-
kolosanyi
veterán
válasz
stalker19 #2693 üzenetére
Belekapaszkodsz a rúdba és lógsz. Teljesen lazítsd el magad, hadd nyúljon mindened. Utána csináld azt, hogy a fejed felé nyúlsz, megfogod a tudat és elkezdesz előre dőlni, sétálni addig, amíg a karod, vállad, hátad nem nyúlik. Ne rugózz, ne csinálj hirtelen mozdulatokat, csak nyújtsd.
Ha a hát középső részét kell nyújtanod, akkor meg fogj meg egy kézzel mondjuk egy ajtófélfát. Magad előtt legyen a karod kinyújtva. Kezdd el a törzsed kiforgatni úgy, hogy a karod a másik vállad irányába forduljon. Nyugodtan helyezd hátra a súlypontod, nyúlni fog az. Itt se rugózz stb. -
stalker19
újonc
hali
tudnátok írni (linkelni) jó nyújtásokat hátra?
kicsit úgy érzem be van állva a hátam közepe, jó lenne húzódzkodás után lenyújtaniköszi
-
Jim-Y
veterán
Valaki linkelte ide nemrég Camille-t, ma volt a Crossfit Invitational ami tulajdon képpen a legjobbak meghívásos showműsora volt, talán Berlinben.
Team USA vs. Team World, a team worldben Camille mint Kanadai is jelen volt, és megnyerték a "párharcot". Igaz az utóbbi időben nőtt kicsit a tzs-je, de még így is nagy favorit
sajnálatos, hogy Kovacs Lacee-t nem hívták meg a versenyre, pedig Európában ő a legjobb, a Regionálison simán verte a most a Team Wolrdben szereplő Aegidius-t.
-
aizen92
addikt
44 testsúlyos gyakorlat. én nagyon sokat használok belőlük. nagyon jók!
(nem az összeset kell átvenni és főleg nem egyből, mert van egy csomó életveszélyes gyakorlat is szóval csak ésszel
)
-
brownus
veterán
-
kolosanyi
veterán
Egy kis érdekesség. A srácnak nagyon jó videói vannak egyébként. Király programokat rakott össze.
-
kolosanyi
veterán
Én voltam. Nekem is tetszik, jól megcsinált videók. A koncepció meg valami elit-sznob-burzsuj fitnessz lehet. Mindenesetre én is iktattam be robbanékony gyakorlatokat. Tényleg jók. Nekem főleg az tetszik, amikor tabatával kombinálom. Mondjuk egy tapsos fekvő tabatával, na az durva.
------------------------------------------------------------
Mai edzés: kar nap volt. Chin up, kalapács húzódzkodás, kézisúlyzóval 21-ezés. Ezzel a bicepsz ki is purcant. Utána tricepsz tolódzkodás, szűk fekvő, súlyzóval "fültövön b@szás". Végére maradt erő egy kis lábemeléshez is. Jó nap volt...
-
RBJ
addikt
Valaki linkelte ezt. Egész igényes kis videók. Igaz nem nagyon jön le a koncepció, valami sznob fitness?
LEhet beiktatok ilyen pylometrics gyakorlatokat majd valamelyik napra az edzéseim közzé. Lábra még nem edzettem semmit. -
kolosanyi
veterán
válasz
Assasin_ #2680 üzenetére
Ok, első körben hagyjuk a vuduzást. Kezdj el szisztematikusan étkezni. Reggel ébredés után egyél. Tökéletes reggeli mondjuk a zabpehely és a tej, megspékelheted egy kávéval (ha nem ódzkodsz tőle, akkor tegyél bele fehérjét is, mégjobb lesz). Kb. tíz perc alatt megvan, ebben az előállítás és az elfogyasztás is benne van. Délelőtt ideális valami gyümölcs. Ebédre, ha épp dolgozol, rendelj valamit. Például nekik egész jó áraik vannak és tűrhető a minőség is. Szállítanak oda, ahol dolgozol. Ha épp nem vagy bent, könnyebben megoldod. A pizza, kenyér stb. meg egyáltalán nem rossz kaja. Gyorsan felszívódó szénhidrát ugyan, de a mennyiség a lényeg. Ha nem viszel be több kalóriát, mint amennyit elégetsz, akkor nem lesz gond.
-
RBJ
addikt
Én meg reggel ötkor ha nem eszek rosszul is vagyok.
Úgy látom, hogy volt értelme kihagynom a tegnapi és mai edzést. Kezdek rendbe jönni. Már most szétszakítanék valamit.
Lehet bevezetem, hogy majd 3-4 havonként beiktatok 1 hét pihenőt., -
Assasin_
aktív tag
köszönöm a tanácsokat hát elég nehéz leirni az étkezési szokásaim mivel nagyon rendszertelen sajnos. Általában ha fölkelek reggel nem tudok enni csak kb délben akkor meg általában nincs idöm vagy nem lakok jól igy sajnos az este marad amikor teleeszem magam jöhet kenyér pizza tészta stb szóval minden ami nem jó.
-
kk831228
addikt
Viccet félretéve nyomjad a futást ,szerintem jól fejleszti a tüdőt. Mostanában én csak 2-szer megyek akkor is kb max 6km-t. Néha úgy szúr az oldalam hogy lassítani kell. Télen nem szúrt 10km-nél se.
Ennyit számít hogy nem minden nap megyek...
-
stalker19
újonc
Üdv!
Kb 3 hónapja tolom a fegyencedzést, haladgatok is. Belevettem a 2-es könyvből a csavarást.
Egy jó ideig még nem kezdem el a hidat meg a kézenállásból fekvőt.
Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem:
elkezdhetem a 3as befutó másik 2 tagját is (híd, L-ülés), attól függetlenül, hogy a hidat még jó fél évig nem kezdem el a mesterhatosból? -
brownus
veterán
This chart is based on the work of Ed Uthman, who derived the data from The Elements, by John Emsley.
-
Jim-Y
veterán
válasz
Assasin_ #2662 üzenetére
Szerintem teljesen jó az alapkoncepció, de aznap amikor ugrálókötelezel, iktass be sétát is a programba, ami később átmehetne sprintekbe, vagy intervall futásba, vagy hegyi menetbe. Pluszban az ugrálókötelezésnél legyen cél mondjuk 20 duplatekerés, így talán nem válik majd unalmassá, és ha már megy a dupla, akkor azt is beleveheted a programba
Másik, hogy ha az elején még ilyen rosszul megy (amivel nincs gond persze), ellenben fogyni akarsz, akkor valószínűleg nem azért nehéz még mert ropi vagy, hanem gondolom van felesleged, ebben az esetben leggyorsabb változást úgysem az edzéssel fogsz elérni, hanem a kajád megreformálásával, fogyást tekintve kb 60-70%-ot ad a kaja, a többit az edzés.
Azt meg mondani sem kell, hogy kisebb testzsírral az edzés is könnyebb lesz. Leírod ide egy teljesen átlagos napi kajádat pls?!
-
kolosanyi
veterán
válasz
Assasin_ #2670 üzenetére
Ha erőnövelés a cél, akkor rendben van, hogy nincs izomláz, kifáradás. A hagyományos erőemelő edzéshez olyan súlyokat használnak, amivel 5 ismétlés alatt tudnak maradni (1 RM 90%-a). Fáradásig nem mennek, inkább többször végzik ugyanazokat a nagy, összetett gyakorlatokat. Ennek oka, hogy az erő növeléséhez az izomfeszülést kell javítani, nem a méretet növelni. Inkább az idegrendszert kell fejleszteni, meg kell tanulnia a testnek, hogy az adott súlyt meg tudja emelni. Ugyanez érvényes itt is, tehát nehéz gyakorlatokat kell végezni alacsony volumennel. Pont ehhez ad progressziós lépcsőt a fegyenc. Az ehhez hasonló progresszióra építő edzéstervek előnye, hogy a folyamatos nehezítés miatt erő, tömeg és állóképesség is jön. Szóval a konklúzió: légy türelmes. Figyeld magad, hosszú távon gondolkozz és csináld.
-
Assasin_
aktív tag
válasz
kolosanyi #2669 üzenetére
de attól félek hogyha nem megyek el bukásig a gyakorlatokkal akkor tényleg nem sokat tudok megcsinálni és kb 2 perc alatt amit nem tartok elégnek. Egy példa meg tudok csinálni szabályosan kb 2x20 fekvőt utána már elfáradok és vagy esek vagy nem lesz szabályos. Ez igy jó? vagy hogy csináljam mert nem veszek észre változást magamon jó tudom hogy még csak 6 napja csinálom de akkor is
. Vagy lehet hogy én akarok sokat? Ja és nincs izomlázam ami aggaszt kicsit mivel az mutatja hogy nem csinálok jól valamit?
-
kolosanyi
veterán
válasz
Assasin_ #2665 üzenetére
Ne menj el bukásig a gyakorlatoknál. Ha már érzed, hogy szabályosan nem tudnád megcsinálni, hagyd a szériát. Ráérsz intenzitást fokozni később. Ilyenkor az elején a megfelelő izomérzet kialakítása a cél amúgy is. Figyelj a helyes kivitelezésre! Hétvégén pihenj, alvásidő hét közben is legyen elegendő, egyél rendesen. Napi 4-5, fehérjében gazdag étkezést iktass be. Folyamatosan ellenőrizd magad. Testzsírt, tömeget, külalakot (fénykép saját magadról mondjuk kéthetente-havonta) ellenőrizd rendszeresen. Ha nincs fejlődés, akkor az edzés-pihenés-étkezés háromszög nincs egyensúlyban, változtatni kell. Ha fejlődsz, akkor jó úton jársz, ne változtass. A kezdeti időszakban úgyis gyorsan és könnyen megy minden.
-
Assasin_
aktív tag
válasz
SkyS1gn #2664 üzenetére
igen egy nap megcsinálom az összes gyakorlatot mert sok időm van és eredményt szeretnék lehet hogy rosszul gondolom és ezzel csak rosszat teszek magamnak?
Ja és igyekszem tisztességesen csinálni a gyakorlatokat de ahol én tartok még az elején ha napi 1-2 féle gyakorlatot csinálnék akkor kb 10 perc alatt végeznék az edzéssel ezért csinálok többet
-
SkyS1gn
félisten
-
kolosanyi
veterán
válasz
Assasin_ #2662 üzenetére
Alapnak teljesen jó. Ugrálókötélnél váltogasd a hosszú, alacsonyabb intenzitásút és az intenzív, intervallum progranot. Erre jó például a tabata. Hajrá, kitartást.
(#2664) Cris99
Simán belefér. Teljes testes edzés. Ez nem túl intenzív program, mármint a fegyenc, nem hinném, hogy túledzené magát. Két-három alkalomnál többször nem csinálná a héten amúgy se. -
Assasin_
aktív tag
Üdv Srácok!
Egy ismerősöm tanácsára elkezdtem a fegyencedzést csinálom 6 napja minden nap de ma kellett kicsi pihenés mert éreztem hogy már nem esik jól ezért nem csináltam ma. Most egy új edzésterven gondolkodom és ebben kérném ki a tanácsotokat. Na most úgy képzeltem el hogy egy nap megcsinálom a fegyencedzés 6 gyakorlatát a saját szintemen másnap pedig ugróköteleznék kb 6x1 percet ami nekem most még nagyon gyilkos harmadnap pedig pihennék utána meg kezdeném előröl. Célom a fogyás a mozgás az állóképesség és az erő. Ha tudtok ajánlani valami jobbat esetleg van valami más tanács az egész edzéstervemre szívesen fogadom.
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
Igazából nem tudom, hogy hova írjam a mai edzésem, szokásosan hibrid cucc. Vállaztam ma. Tapsos fekvővel kezdtem, még csak véletlenül se kifáradásig csinálva, amint éreztem, hogy lassul a mozdulat, befejeztem a sorozatot. Robbanékonyság fejlesztése a célom vele. Utána egy elég egyedi fekvő variációval folytattam, linkelném, de baromira nem találom, így megpróbálom elmagyarázni. A kiinduló póz a sima fekvő. Lemész alsó állásba és onnan nem felfelé nyomod magad, mint a hagyományos fekvőnél, hanem vízszintesen hátra, a sarkad felé, miközben a térded felhúzod a mellkasod mellé valamelyik oldalra, így beforgatva a törzsed. Innen vízszintesen visszamész. Ez egy ismétlés. Ami hangsúlyos terhelést kap, az a váll, trapéz- és rombuszizmok, törzs. Jópofa gyakorlat. Ezek után csináltam palánk rávezetőt, majd kézisúlyzóval folytattam. Előre emelés, oldalemelés és vállkörzés súlyzóval. A végére L ülés rávezető maradt. Egy órába belefért az egész, jó kis mozgás volt. Kellemesen érzem a vállam és a hasam.
-
duo
addikt
Mai napon volt tabatailag 4 perc jumping jack, 4 perc 4ütemű, 4 perc fekvőtámasz, 4 perc lábemelés nyújtott lábbal, 4 perc egykezes bicepsz 10kg, 4 perc guggolásból felugrás, és 8 perc jumping jack. elég is volt.
-
SkyS1gn
félisten
Ma megpróbáltam fürészelés meg hasogatás után a hétfői/csütörtöki (ugyanaz) edzést: has, fekvő..
Nem sok sikerrel
-
RBJ
addikt
Na úgy döntöttem, hogy május óta tartó edzésemben most kihagyom a héten hátralevőket.
Teljesen kivagyok. Hátha hétfőre harapósabb leszek. -
koshmar
addikt
Nálam a kardió a hosszú évek óta csak a biciklizés.
Régebben talán naponta is megvolt 30-70 perc, mostanra már nagyon-nagyon visszavettem, szándékosan.
Szerintem ez pont elegendő mennyiségű mozgás, haverom szerint elég egyoldalú...A lényeg, hogy nagyrészt aerob módban megyek, de ritkán elvesztem az eszem (vagy nem is volt), és átcsapok anaerobba... ami szimplán annyit tesz, hogy teljes erőből hasítok egy olyan 100-200 méteren. Aztán visszahűlök.
-
Tyer
őstag
válasz
kk831228 #2650 üzenetére
Ááááh, edzés alatt nem tudom felvinni a pulzusom annyira... Rángatni meg nincs értelme... Futásnál mérem csak. Egyszer lemértem a teremben, de olyna 130 fölé nemment sose.
Futásnál meg a zsirégetés miatt vagyok ilyen alacsonyan. Elvileg még alacsonyabb kéne, de olyan lassan már nagoyn unalmas lenne. Régen 1:20 alatt futottam vagy 13 km-t... Most épp 10-et. -
Tyer
őstag
válasz
kk831228 #2648 üzenetére
Aerob az nálad mit jelent? Mert mikor rákérdeztél találtam egy oldalt, ott azt irja a 60-70 a cardio, és a 70-80 az aerob...
Bár sok helyen irják, hogy keverik öket... -
Tyer
őstag
No, lenyomtam 1:19 alatt 10km-t cardio modban, majd 1000 cal. égetéssel...
Király vagyok!!! -
F34R
nagyúr
válasz
westcoastog #2641 üzenetére
en a szoket sem hagyan ki a jobol
-
Jim-Y
veterán
Ez nektek biztos tetszeni fog
[link]
-
RBJ
addikt
Mostanság meg vagyok meredve szó szerint, főleg mikor reggel felkellek, vagy este egy kicsit ülök a gép előtt. Régen ilyen nem volt. Lehet az időjárás, főleg mikor a múltkor sza...nak áztam.
Remélem múló dolog. Nem edzek többet mint régen, de nyáron nem voltak ilyen gondjaim.
Lehet a meleg jobb hatással van a szervezetre. Sőt anno azt hittem nem edzek elég jól mert soha nem volt izomlázam, merevségem.
Sőt mikor elkezdem az edzést az első mozdulatok nagyon rosszak de utána semmi gond.
Lehet nyújtogatni kellene este. -
RBJ
addikt
azért a muscle up ot tolja rendesen karikán. Annyi nem tetszik ebben a crossfit ben, hogy sok mindent lendületből nyomnak. az a nem is tudom milyen húzódzkodás nem hinném, hogy használna a könyöknek.
Sajna ahogy elnézem itt a versenyen a gyorsaság és darabszám a lényeg. -
RBJ
addikt
Ezt a jányt ismeritek?
-
SkyS1gn
félisten
válasz
westcoastog #2611 üzenetére
Legjobb, bár múltkor a motorfűrészezés-hasogatás-talicskázás után nem álltam neki guggolászni szombaton mert majdnem leesett a törzsem a lábaimról!
-
kolosanyi
veterán
Teljesen igazad van. Ebből is látszik, hogy a nők rontják el a férfiakat...
(#2622) Tibii91
Igen, de a csajok hatására édességgel tömöd magad, nem normál kajával. Nem is értem miért szeretik ennyire a csajok azt a sok cukros vackot...----------------------------------------------------------
Ez kész:
-
koshmar
addikt
Év eleje óta felfoghatatlan étvággyal zabálok, és eddig csak kb. +7 kiló.
Picit emelem a kardiót (amit most rettentően visszafogtam), és megint zuhannék lefele.
Ezért az alkatért a nők nagy része gyilkolna. Nekem nem előny, az biztos.De amúgy lehet igazad van.
(#2620) kolosanyi Az tuti, egy normális fekvőzés után a hasam is izomlázas szokott lenni.
-
kolosanyi
veterán
válasz
koshmar #2619 üzenetére
Az utóbbi időben tényleg komolyan veszem a mozgást. Mondjuk ha jobban belegondolok, mindig is komolyan vettem, leszámítva másfél évet. Kiskoromtól versenyszerűen sportoltam érettségiig, akkor abbahagytam. Eltelt másfél év, akkor leeresztettem, meghíztam, buliztam, piáltam, cigiztem stb. Most viszont már télen volt egy éve, hogy megint rendesen edzek. Nem is szándékozom megint úgy elzülleni.
A fekvő és a húzódzkodás meg a két legjobb gyakorlat, ami csak létezik. Megfelelő progressziót és különböző variációkat alkalmazva gyakorlatilag mindenre tudsz edzeni velük. Akár izomcsoportokat, akár képességeket nézve.
-
kolosanyi
veterán
válasz
koshmar #2617 üzenetére
Na meg is volt az edzés. Robbanékony húzódzkodás, invertált evezés, ennek izometrikus változata, meg az a köteles húzó gyakorlat, amikor magad mellé húzod a kötelet, közben kifordul a törzsed. Hasonló, mint az invertált evezés, csak a leírt módon. A végén csináltam egy tabata sprintet. Jó volt. Kellemes államozgatás.
A robbanékony húzódzkodás viszont nem nagyon megy még, rá kell éreznem. Igazából semmi izom érzet nem volt közben. Na majd belejövök...
-
kolosanyi
veterán
válasz
koshmar #2615 üzenetére
Nem, de majdnem. Olyan, mint a tapsos fekvő (van tapsos húzódzkodás is). Robbanékonyan indítod, magasabbra mész, mint a hagyományosnál. Igazából az érdekelne, hogy milyen a kéztartás. A könyék a törzs mellett van (azaz inkább hátra koncentrálódik), vagy előtte (inkább kar)? Na mindegy, majd kipróbálom mindenhogy.
-
koshmar
addikt
válasz
kolosanyi #2614 üzenetére
Ezt arra értetted, hogy lendülettel indítod?
Én észrevettem, hogy amikor már volt vagy 2-3 széria, az összekulcsolt lábaimat abban a pillanatban, amikor elindítom felfele a mozgást, fellendítem. Csak 30-40 centit, de az is rengeteget számít.
Bár lehet, hogy így csalás. -
kolosanyi
veterán
Ma megpróbálkozom a robbanékony húzódzkodással. Még sose próbáltam, így kérdezném a tapasztaltabbakat, hogy mire érdemes figyelni közben?
-
kolosanyi
veterán
Mai naptól két hét pliometrikus edzés. Első meg is volt, bemelegítésnek 2 km futás, tapsos fekvő tabata protokollban (ez lett volna a mai robbanékonyság fejlesztő, eszméletlen durva), 4 sorozat tolódzkodás (leestem a korlátról, annyira beállt a mellizmom a tapsolóstól), L ülés gyakorlása (ez volt a pihenő), lábfeltétellel nehezített fekvő, statikus hídtartás a végére. Jó kis mozgás volt. Egészen más izomérzetem van, mint egy kondis vagy saját súlyos mell edzés után.
-
koshmar
addikt
válasz
westcoastog #2611 üzenetére
Srácokat edz generációk óta.
-
westcoastog
veterán
Na ma is megvolt a móka vagy 30 mázsa fával, hasítani meg betalicskázni. Parasztworkout.
-
RBJ
addikt
Na ma jutottam el arra pontra, hogy zéró motiváció. Majdnem otthagytam az edzést. Lehet a vasárnapi degeszrezabálás az oka?
Meg is voltam meredve, meg a sötétség is elveszi a kedvem. -
-
kolosanyi
veterán
válasz
SkyS1gn #2606 üzenetére
A pliometrikus gyakorlatoknak sok előnye van. Elsősorban nyilvánvalóan a robbanékony erőt fejleszti, de összefüggésben áll az izomtömeg növeléssel is. Idézni fogok: "a pliometrikus gyakolratok középpontjában elsősorban a gyors izomrostok általi gyors energia leadás áll. Ezek olyan izomszálak, amelyek az izomnövekedés során legnagyobb kapacitással rendelkeznek. Igaz az, hogy a pliometrikus edzés nagyobb közvetlen hatást fejt ki az izom-idegrendszerre, mint az izomnövekedésre. A jobb izom-ideg hatás azonban több izomszálat aktivizál, amelynek eredménye lehet az izomnövekedés fokozódása. Meggyőződésem, hogy az ezen a területen végzett további kutatások megerősítik azt a tényt, amelyet az Univerzity of Kansas (Lawrence) szakemberei állítanak: a pliometria besorolása az edzőprogramba nem csupán az erő robbanékonyságához, hanem az izom növekedéséhez is hozzájárul."
-
kolosanyi
veterán
Ezt a videót elnézve úgy döntöttem, rendszeresen beiktatok pliometrikus edzéseket. Minden szempontból hasznos a robbanékonyság fejlesztése, én meg elég régóta hanyagolom...
-
kolosanyi
veterán
Nagyon jó palánk rávezető. Ajánlom mindenkinek, aki meg akarja tanulni. Én is már kísérletezek vele egy ideje, de nem nagyon fejlődtem. Ez jónak látszik, beiktatom az edzésembe.
-
kolosanyi
veterán
válasz
stalker19 #2600 üzenetére
Ha nem vagy elég erős a normál tolódzkodáshoz, akkor ott a feltett lábas verzió. Ott minél magasabban van a lábad, annál mélyebbre tudsz menni, így nehezebb. Lehetséges progresszió a súlyok lábra pakolása is. Én inkább ezt csinálnám.
Szerk.: Tudom, hogy te is majdnem ezt írtad, de én úgy értettem ezt, hogy a mozgástartományt azzal felezd, vagy növeld, hogy a lábadat áthelyezed. Például első lépcső lehetne a "hátsó fekvőtámasz", tehát kéz és láb is talajon. Utána kezek egy széken mondjuk, majd a lábak is egy széken, aztán egyre magasabban. Esetleg, ha instabil felületre helyezed a lábad (mondjuk egy fitt labda), az is nagy mértékben nehezíti. Plusz ugye ott a súlyok magadra pakolása is, mint lehetséges opció. Kicsit más egyébként ez, mint a hagyományos tolódzkodás. Itt jobban dolgozik a tricepsz és a váll, a hagyományosnál a mell erőteljesebb terhelést kap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Formula-1
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest